Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 21 Αυγούστου – Η Γη θα βυθιστεί στο σκοτάδι»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more





Νέα προειδοποίηση: Ο κόσμος μας θα καταστραφεί τον επόμενο μήνα!


Απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχουμε και πολύ καιρό μπροστά μας για να πραγματοποιήσουμε το όνειρά μας, καθώς το τέλος του κόσμου (για ακόμα μία φορά) είναι πολύ κοντά!





Στις 21 Αυγούστου, θα συμβεί ολική ηλιακή έκλειψη που θα βυθίσει στο σκοτάδι το μισό πλανήτη για τρία λεπτά, για πρώτη φορά μετά από 99 χρόνια. 

Όπως ήταν φυσικό, αυτό το φαινόμενο για πολλούς ερμηνεύτηκε ως σημάδι της Αποκάλυψης! Ο Gary Ray, ένας ιεροκήρυκας ισχυρίζεται ότι έκλειψη θα σημάνει και την αρχή… για το τέλος του κόσμου. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η Αποκάλυψη θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου και θα τελειώσει με μία δεύτερη ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου του 2024.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι πιστοί θα βρεθούν στον παράδεισο, ενώ οι αρνητές θα περάσουν δύσκολα στη Γη.

Πηγή: dailystar
newsbomb.gr
triklopodia.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας