Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Το βρώμικο παρελθόν του πλοίου με τα ναρκωτικά

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ






Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


Cumhuriyet: Κάτι… βρωμάει με το τουρκικό πλοίο ανοιχτά της Ρόδου


Νέα διάσταση στο επεισόδιο ανοιχτά της Ρόδου με τουρκικό πλοίο, δίνει δημοσίευμα της Cumhuriyet, η οποία δημοσιεύει νέες περίεργες συμπτώσεις σχετικά με το πλοίο M/V ACTκαι την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, «Βαριά μυρωδιά πάνω από το πλοίο της κρίσης με την Ελλάδα», ο καπετάνιος του ACT ήταν και στο πλοίο που έπλεε μαζί με το Μάβι Μαραμαρά το 2010, το οποίο αποπειράθηκε να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό στη Λωρίδα της Γάζας από τις ισραηλινές δυνάμεις. Μάλιστα, συνελήφθη από τις ισραηλινές αρχές.





Επιπρόσθετα, το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι πλοίο ACT ανήκει στον Γιουσούφ Ντουντάρ, συγγενή του στελέχους του AKP, Αμπντουραχίμ Ντουντάρ, ο οποίος εκλέγεται στην περιοχή Μαρντίν. Όπως σημειώνεται, το συγκεκριμένο πλοίο, αλλά και άλλα πλοία της εταιρείας, έχουν ελεγχθεί πολλές φορές από την τουρκική ακτοφυλακή.

Το ACT και το δεύτερο πλοίο της ίδια εταιρείας, Ζεινέπ Ντουντάρ, έχουν ελεγχθεί αρκετές φορές από τις τουρκικές αρχές αναφέρει το δημοσίευμα. Μάλιστα στο τελευταίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το 2013, 3.400 σφαίρες. Το πλοίο πήγαινε από την Ουκρανία στην Υεμένη και υποτίθεται ότι μετέφερε οικιακές συσκευές.

Τέλος, το 2014, άλλο ένα πλοίο, με όνομα Baris, της ίδιας εταιρίας βρέθηκε να μεταφέρει 700 Σύρους πρόσφυγες και εντοπίστηκε όταν έπλεε ακυβέρνητο ανοικτά της Κρήτης.

hellasforce.com




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας