Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Νέες αποκαλύψεις-"φωτιά" στην υπόθεση του Noor 1- Κατηγορίες εναντίον Π. Καμμένου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more





Τι κατέθεσε ο ισοβίτης Μ. Γιαννουσάκης


Σε αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν σάλο προχώρησε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Πειραιά, ο ισοβίτης για την υπόθεση του Νoor 1, Μάκης Γιαννουσάκης. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι δεχόταν συχνές επισκέψεις στη φυλακή από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατέχουν θέσεις στη Δημόσια Διοίκηση.

Ο Γιαννουσάκης, επιστρέφοντας στη φυλακή μετά από απόρριψη για αναστολή της ποινής που του επιβλήθηκε, είπε: «Είναι η πρώτη φορά που οι εκβιαστές έχουν εκπρόσωπο Τύπου. Αυτός έγραψε δημοσίευμα ότι ήρθε πρώην υπουργός της ΝΔ στη φυλακή να με πείσει να αλλάξω την κατάθεσή μου. Είναι όμως ερασιτέχνες λασπολόγοι γιατί ούτε από τοπική της ΝΔ δεν έχει έρθει κάποιος να με επισκεφθεί. Αντίθετα έρχονταν στελέχη πολιτικά του ΣΥΡΙΖΑ με θέσεις στη δημόσια διοίκηση. Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για εκπρόσωπο Τύπου των εκβιαστών».

Από τη μεριά του, ο ΣΥΡΙΖΑ δια του γραμματέα του, Παναγιώτη Ρήγα, διέψευσε τις καταγγελίες Γιαννουσάκη λέγοντας ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν ταλανίζει την πολιτική ζωή της χώρας, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση δεν ασκεί τις ίδιες πολιτικές με τις προηγούμενες κυβερνήσεις τονίζοντας πως «προφανώς υπάρχουν αβελτηρίες αλλά δεν είμαστε ίδιοι». Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά", ο κ. Ρήγας σχολιάζοντας την υπόθεση κάλεσε όπως «η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της σοβαρά και να κληθεί από τον εισαγγελέα ο υπουργός να δώσει όλα τα στοιχεία».





Προβληματική είναι η κατάσταση και στο εσωτερικό των ΑΝ.ΕΛ. μετά και την παραδοχή του βουλευτή Ν. Κατσίκη στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, ο οποίος υποκύπτοντας στις πιέσεις του υποψήφιου για τη Β’ Αθήνας με τη ΝΔ, Μανόλη Γραφάκου, παραδέχθηκε πως «θα πρέπει σε δεύτερη φάση να εξεταστεί τι διεμήφθη μεταξύ του υπουργού και του ισοβίτη». 

Πρόκειται ένα σημαντικό ρήγμα στο εσωτερικό του συγκυβερνώντος κόμματος, αφού για πρώτη φορά βουλευτής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διερευνηθεί η επίμαχη συνομιλία Π. Καμμένου με τον Μ. Γιαννουσάκη.
el.gr



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας