Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ! Η εντυπωσιακή ψαριά που τους έκανε διάσημους στο διαδίκτυο – Ασήκωτα τα δίχτυα τους (PHOTO)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more




Όταν άρχισαν να σηκώνουν τα δίχτυα τους, κατάλαβαν πως κάτι ασυνήθιστο έχει συμβεί.


Όταν βγήκαν στη στεριά, μικροί και μεγάλοι άρχισαν να μαζεύονται κοντά τους…
Δεν πίστευε στα μάτια του, το πρωί, ο ψαράς Αντρέας Τσίκοβας όταν με το καΐκι του «Καπετάν Αντρέας» και με τον αδερφό του Βαγγέλη, αλίευσαν στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης, στη Λήμνο ένα καρχαριοειδές βάρους 200 κιλών και 2,5 μέτρων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σπάνιο είδος καρχαρία όπως αναφέρει που συναντάται στο Αιγαίο και ονομάζεται “σμπρίλιος”.














Πηγή: limnosreport.gr






ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας