ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   Συνεχής Ροή 
Δείτε ακόμη    Δείτε ακόμη    Δείτε ακόμη   Δείτε ακόμηΠαρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Ισλαμικός πόλεμος ενόψει με τρομερές προφητείες για κατάληψη Κωνσταντινούπολης και Ρώμης – Εμπλέκεται και η Ελλάδα (Βίντεο)
Διαβάστε επίσης:

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΟΤΣΑΛΑΝ για την ΕΛΛΑΔΑ, την ΚΥΠΡΟ & τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ
↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔


Φοβερά και τρομερά πράγματα λαμβάνουν χώρα στο «περίγυρο μας»


ενώ η ελληνική κυβέρνηση «περνάει» ύποπτα νομοσχέδια που στοχεύουν στην άλωση και του χώρου της παιδείας με διάφορες αστείες δικαιολογίες, και θέτει σε κίνδυνο την χώρα.

Σε μήνυμα του ISIS που φέρεται να αποστάλθηκε και στον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ αναφέρεται το εξής : «Έχετε τα μάτια σας σε Ράκκα και Μοσούλη , αλλά εμείς έχουμε τα μάτια μας σε Κωνσταντινούπολη και Ρώμη», αναφέρει γνωστή ιστοσελίδα, και βίντεο.


Όπως είναι φυσικό έχουν «ενεργοποιηθεί» όλες οι μυστικές υπηρεσίες σε Ιταλία και Τουρκία , ενώ σε εγρήγορση είναι και οι αμερικανικές υπηρεσίες στην Μέση Ανατολή και στις χώρες της περιοχής μας , συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.

Οι Τζιχαντιστές και το ακραίο Ισλάμ κατονομάζουν την Κωνσταντινούπολη με το ελληνικό όνομα της και όχι φυσικά με το πλαστό τουρκικό όνομα «Ισταμπούλ» που αποτελεί παράφραση της έκφρασης « εις την πόλη», ως το κύριο στόχο τους μαζί με την αιώνια πόλη .

Μάλιστα διαμήνυσαν σε μήνυμα τους στον Αμερικανό πρόεδρο ότι καμία γη δεν είναι πραγματικά Ισλαμική μέχρι να υπακούσει στον χαλίφη τους. Κατονομάζουν μάλιστα την Κωνσταντινούπολη ως το κύριο στόχο τους επειδή έτσι αναφέρεται σε αρχαία ισλαμική προφητεία.

Ο Ιμάμης Αχμάντ ανέφερε επικαλούμενος τον Αμπντουλάχ Μπιν και το ιερή προφητεία στο «Μουσνάντ» ότι από τις δύο πόλεις θα καταλειφθεί πρώτα η Κωνσταντινούπολη και μετά η Ρώμη. (Ο Προφήτης) είχε πει ότι « Η πόλη του Βυζαντινού αυτοκράτορα Ηράκλειου θα πέσει πρώτα! » (Ιμάμ Αχμάντ και Αλ-Ολλάνι)


Ο Σείχης Yousef Al-Qaradawi ανέφερε αυτή την προφητεία (χαντίθ) και πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει ότι το Ισλάμ θα επιστρέψει στην Ευρώπη ως κατακτητής και νικητής, αφού εκδιώχθηκε από αυτό δύο φορές μια φορά από το Νότο, από την Ανδαλουσία και μια δεύτερη φορά από την Ανατολή, όταν χτύπησε αρκετές φορές στην πόρτα της Αθήνας».


Ο Σαουδάραβας Σεΐχης Μουχάμαντ Μπιν Αμπν Αλ-Ραχμάν Αλ-Αρίφι, ιμάμης του τζαμιού της Ακαδημίας Άμυνας του βασιλιά Φαχτ στην Σαουδική Αραβία καυχήθηκε: «Θα ελέγξουμε τη γη του Βατικανού. Θα ελέγξουμε την Ρώμη και θα εισαγάγουμε το Ισλάμ σε αυτό. Ναι, οι χριστιανοί, που χαράζουν σταυρούς στους μαστούς των μουσουλμάνων γυναικών στο Κοσσυφοπέδιο, την Βοσνία και σε πολλά μέρη του κόσμου, θα πληρώσουν πολύ ακριβά».

Πολυάριθμοι εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη ήδη οδηγείται σε έναν τρομερό θρησκευτικό πόλεμο, οι διαστάσεις του οποίου θα «ξεδιπλωθούν» σύντομα.

Τους επόμενους μήνες από εδώ και στο εξής ​​θα βλέπουμε αιματοχυσία σε όλη την ήπειρο σε μια μάχη μεταξύ πολιτισμών αναφέρει ειδική αμερικανική έκθεση που «σπάει κόκαλα».

Η πρόβλεψη για επικείμενο θρησκευτικό πόλεμο εκτός από τους εμπειρογνώμονες, έχει αναφερθεί από ινστιτούτα και δεξαμενές σκέψης αλλά και από επιστήμονες από μεγάλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια μετά από ενδελεχείς έρευνες που μας προειδοποιούν για το ξέσπασμα βίαιων καταστάσεων .

Μάλιστα πολλοί ειδικοί είχαν αναφερθεί στο θρησκευτικό πόλεμο εντός Ευρώπης ήδη από το 2006 πριν ξεκινήσει καν η κρίση της μετανάστευσης.

Αμερικανική «δεξαμενή σκέψης» και ινστιτούτο με έδρα την Ουάσιγκτον, δημοσίευσε μια συγκλονιστική έκθεση που αναφέρει ο ευρωπαϊκός θρησκευτικός πόλεμος πλησιάζει.

«Οι Σταυροφορίες ξεκίνησαν με μια φήμη του μιάσματος το 1095, όταν ο Πάπας Ουρβανός II κατήγγειλε τους μουσουλμάνους ότι « είναι εντελώς αποξενωμένοι από τον Θεό ».. «Αυτό ακριβώς λένε τώρα οι θρησκευτικοί ηγέτες του Ισλάμ δαιμονοποιώντας την δύση σήμερα στα εκατομμύρια των πιστών τους », αναφέρει Αμερικανός εμπειρογνώμονας .

Οι μετανάστες ήδη συγκρούονται μεταξύ τους σε στρατόπεδα σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, ενώ προετοιμάζονται για τα χειρότερα από τους αυτόκλητους αναρίθμητους Ιμάμηδες που ξεφύτρωσαν στην Ευρώπη.

Ο ίδιος εμπειρογνώμονας υποστήριξε ότι «οι σταυροφορίες» θα ξεκινήσουν και πάλι , αλλά αυτή τη φορά «θα είναι μουσουλμανικές», ενώ υπάρχουν εκ των προτέρων ισλαμικοί θύλακες στην Ευρώπη για τον σκοπό αυτόν οι οποίοι θα δράσουν την κατάλληλη στιγμή .

Ειδικοί αναλυτές ασφαλείας προειδοποιούν ότι οι μαχητές του ISIS ταξιδεύουν ήδη σε άλλες χώρες αφού καταστρέφονται τα οχυρά τους στη Μέση Ανατολή. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία νέων οργανώσεων του ISIS σε διάφορες χώρες …

Έχουν προειδοποιήσει επίσης οι ίδιοι αμυντικοί αναλυτές ότι υπάρχουν πάνω από 3 εκατομμύρια εν δυνάμει «μουσουλμάνοι «στρατιώτες»/πρόσφυγες ( νεαροί οι περισσότεροι στην ηλικία σε ποσοστό 90%) που έχουν «εισβάλει στην Ευρώπη με τις «ευλογίες» των χωρών του Κόλπου.

Πρόκειται για σχέδιο των ισλαμικών μοναρχιών του Περσικού Κόλπου , οι οποίες έχουν βάλει για τα καλά στον «μάτι» την Ευρώπη, και επιθυμούν να πράξουν αυτό που ελέω Βυζαντίου δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν οι Σαρακηνοί « πρόγονοι τους»…δηλαδή την κατάκτηση της «άθεης» σημερινής Ευρώπης .Τίποτα δεν είναι τυχαίο πλέον και τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του. Κινδυνεύει όχι μόνο η μικρή Ελλάς , αλλά ολόκληρη η Ευρώπη από «εσωτερική άλωση» μέσα σε λίγα μόλις χρόνια .

Μέσα σε όλα αυτά τα τρομερά σχέδια, η Ελλάδα αποτελεί λόγω θέσης το σταυροδρόμι από όπου θα διέλθουν όλοι αυτοί που θέλουν να υλοποιήσουν να άνομα σχέδια τους. Ο πόλεμος φαίνεται ότι ήδη πλησιάζει με γοργά βήματα ..…pentapostagma.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!...