Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Με αεροπλάνα και βαπόρια… «Ντου» των Τούρκων σε όλο το Αιγαίο!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more





Τουρκικά… όργια στους αιθέρες του Αιγαίου!… Ποιο «τρίγωνο» του Βορείου Αιγαίου δεσμεύει η Άγκυρα και πότε, με παράνομη NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Με συνεχείς παραβιάσεις, παραβιάσεις, μία εμπλοκή, αλλά και την παράνομη έκδοση και νέας NAVTEX για τη διενέργεια ασκήσεως στο βόρειο Αιγαίο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει η Άγκυρα την τακτική των προκλήσεων μετά από μία εβδομάδα, που κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η σχεδόν καθημερινή εμπλοκή των μαχητικών της αεροσκαφών, με τα αεροσκάφη «ετοιμότητος» (readiness) της ελληνικής αεραμύνης, που σε κάθε περίπτωση απογειώνονταν από τις προκεχωρημένες βάσεις του Αιγαίου και τα αναχαίτιζαν.

Η Άγκυρα, μέσω της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Τουρκικού Ναυτικού, με τη νέα «αγγελία προς ναυτιλομένους» (NAVTEX), υπ.αριθμόν 886/17, που παρανόμως εξέδωσε, «προανήγγειλε» τη διεξαγωγή ναυτικής ασκήσεως με χρήση πραγματικών πυρών από τις μονάδες του στόλου της που θα συμμετάσχουν σε αυτές, στο νοητό «τρίγωνο», που σχηματίζουν τα ελληνικά νησιά Θάσος, Λήμνος και Σαμοθράκη, την προσεχή Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου από τις 05:00 έως και τις 17:00.



Το κείμενο της NAVTEX είναι το ακόλουθο:

TURNHOS N/W : 886/17
AEGEAN SEA
GUNNERY EXERCISE, ON 18 SEP 17 FROM
0600Z TO 1700Z IN AREA BOUNDED BY;
40 35.00 N – 024 58.00 E
40 15.00 N – 025 35.00 E
40 09.00 N – 025 29.00 E
40 09.00 N – 025 00.00 E
CAUTION ADVISED


hellasforce.com



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...