Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ALERT! ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΤΕΡΑΣ» ΕΡΙΞΕ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ!!!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more






Θα σχολίαζε κανείς ότι πολλά ακούγονται και λίγα γίνονται τελικά, ωστόσο πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι από τη στιγμή που πραγματοποιούνται κινήσεις που ισοδυναμούν με αληθινή εμπόλεμη κατάσταση;

Το πυρηνικό πολεμικό πλοίο (αεροπλανοφόρο) USS ‘Ronald Reagan’ έφτασε στο νοτιοκορεατικό λιμάνι Busan μετά από κοινές ασκήσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού ναυτικού. Νωρίτερα, η Πιονγιάνγκ το χαρακτήρισε ως «επίδειξη πραγματικής επίθεσης» στον Βορρά.

Η ομάδα κρούσης Ronald Reagan Carrier Strike, η οποία περιλάμβανε και τη μοίρα καταστροφέων (DESRON), την Air Wing Carrier (CVW) και τους πυραύλους USS ‘Stethem και USS Chafee βρέθηκαν στο λιμάνι του Busan το Σάββατο.

Οι ομάδες συμμετείχαν στην Εκπαιδευτική Δύναμη Ειδικών Επιχειρήσεων (MCSOFEX) που ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου και έληξε την Παρασκευή. Οι μαζικές ασκήσεις αφορούσαν μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα και ναυτικά πλοία όπως και υποβρύχια και από τις δύο χώρες.





«Το επίκεντρο της διμερούς άσκησης ήταν να αυξηθεί η ετοιμότητα των δυνάμεων των ΗΠΑ και της Δημοκρατίας της Κορέας [ROK] και να διατηρηθεί η σταθερότητα στην Κορεατική Χερσόνησο», πρόσθεσε σε ανακοίνωση ο αμερικανικός στόλος του Ειρηνικού.


Οι κάτοικοι της πόλης, ωστόσο, δεν ήταν όλοι θετικοί για την άφιξη του πολεμικού πλοίου. Με ένα μεγάλο πλακάτ που έγραφε ότι «τα αμερικανικά στρατεύματα πρέπει να πάνε στο σπίτι τους» υποδέχτηκαν την ομάδα κρούσης κατά την άφιξή της στο Busan, σύμφωνα με την εφημερίδα του αμερικανικού στρατού Stars and Stripes.

«Φοβάμαι γι ‘αυτό. Δεν μου αρέσει ο πόλεμος «, δήλωσε ο Jeong Jun-ho, 15 ετών, αφού είδε την άφιξη του πλοίου.




hellasforce.com




ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...