Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποκαλύπτουμε… ΔΗΛΩΣΗ Β Ο Μ Β Α ΥΠΟΥΡΓΟΥ! «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more




ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ Α@@@@ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ!!


«Βλέπουμε τις μεγάλες ευρωπαϊκές επιθέσεις κατά των οικογενειών, στις οποίες ο Σόρος και οι σύντροφοί του θέλουν να καταστρέψουν την ανεξαρτησία και τις αξίες των εθνικών κρατών με σκοπό τον καταποντισμό του χριστιανικού πνεύματος της Ευρώπης …»

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση αυτή μεταξύ άλλων, εξίσου σημαντικών σχολίων, του Ούγγρου υπουργού Ενέργειας, András Aradszki!

Η ουγγρική κυβέρνηση έχει εδραιωθεί ως σταθερός αντίπαλος του Τζορτζ Σόρος και της παγκοσμιοποιημένης ατζέντας σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά τώρα αναφέρεται και σε πνευματικό και θρησκευτικό επίπεδο, προειδοποιώντας ότι ο Σόρος εκτελεί ένα σατανικό σχέδιο για να καταστρέψει την Ευρώπη.

«Βλέπουμε αυτό με την άμβλωση, την ευθανασία, τον γάμο του ίδιου φύλου και την αναγκαστική πολιτικοποίηση της θεωρίας των φύλων. Οι μισθοφόροι του Σόρος δεν αναφέρουν τις σκέψεις των Αγίων Πατέρων πάνω σ ‘αυτό», τόνισε σε ομιλία του.





«Βλέπουμε τις μεγάλες ευρωπαϊκές επιθέσεις εναντίον οικογενειών, στις οποίες ο Σόρος και οι σύντροφοί του θέλουν να καταστρέψουν την ανεξαρτησία και τις αξίες των εθνικών κρατών με σκοπό να κατακλύσουν το χριστιανικό πνεύμα της Ευρώπης με την καταναγκαστική διευθέτηση δεκάδων εκατομμυρίων μεταναστών. Η καταπολέμηση του Σατανά είναι χριστιανικό καθήκον ».

«Ναι, μιλάω για μια επίθεση από τον Σατανά, ο οποίος είναι επίσης ο άγγελος της άρνησης, επειδή αρνείται αυτό που ετοιμάζονται να κάνουν – ακόμα και όταν είναι απολύτως προφανές».

«Σαν τρελοί προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει ποσόστωση, δεν υπάρχει υποχρεωτική διευθέτηση και το σχέδιο Σόρος είναι ανύπαρκτο.»

Ο Aradszki μίλησε για τη δύναμη της προσευχής στην καταπολέμηση της σατανικής-ισλαμικής επιρροής που επικρατεί στην Ευρώπη και για τη σημασία που έχουν οι χριστιανοί να είναι ενωμένοι.

«Το κομποσκοίνι είναι το ισχυρότερο όπλο κατά του κακού και είναι ικανό να αλλάξει την ιστορία».





hellasforce.com



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...