Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΙΕΡΕΑ «ΤΩΡΑ, θα σηκώσουμε ΟΛΟΙ το ανάστημά μας, ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ! Θα έχουμε ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more






ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ«ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! ΤΩΡΑ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ! ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!»

Ο Πάτερ Ιωάννης Κατής είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός Ιερέας και μέσα από τη συμπεριφορά του έχει καταφέρει να βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο. Έρχεται με τα προβλήματα των ανθρώπων σε επαφή καθημερινά και πήρε θέση επάνω στο καυτό θέμα της «αλλαγής φύλου».

Η αλλαγή φύλου και οι συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει στην ελληνική οικογένεια και στην πατρίδα εν γένει προβληματίζει έντονα τον κόσμο.

Ειδικά και λόγω της διάταξης που δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά 15 ετών να επιλέγουν αν θα είναι αγόρια ή κορίτσια.
Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ συνάντησε τον π. Ιωάννη Κατή που αναφέρθηκε στην εξέλιξη αυτή, αλλά μεταφέρει και μια συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού που γνωρίζει και ο ίδιος.





Πάτερ Ιωάννης Κατής: «Είμαι 40 χρόνια κληρικός και αυτές οι στιγμές που ζούμε είναι πάρα πολύ δυσάρεστες στιγμές στην πορεία μας, στην εκκλησία μας και στο έθνος μας.

Η Εκκλησία πέρα από τις ανακοινώσεις πρέπει να λάβει και πνευματικά μέτρα, διότι αυτά τα πράγματα δεν είναι μόνο παραπτώματα πολιτιακά, αλλά είναι και αμαρτήματα, θανάσιμα αμαρτήματα.

Βλασφημείται το όνομα του προσώπου Του Θεού.

Αν ο μακαριότατος Ιερώνυμος δεν βάλει επιτίμια ή η σύνοδος, αυτοί είναι τιμωρημένοι από τους Αγίους Αποστόλους και από τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας. Οι οποίοι κανόνες είναι εις αιώνας αιώνων.

Δεν περίμενα από ορισμένους να ψηφίσουν το νομοσχέδιο, αλλά θα μας βρουν μπροστά τους όμως!

Δεν θα σιωπήσουμε τώρα, όπως μας λέει ο μακαριότατος!

Δεν θα σιωπήσουμε!

Τώρα θα σηκώσουμε όλοι το ανάστημά μας, ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ!

Περιμένει ο λαός να ξεσηκωθεί! Περιμένει έναν άνθρωπο, έναν Έλληνα, να ξεσηκωθεί!

Εγώ το πιστεύω σύντομα (ότι θα γίνει ξεσηκωμός)..

Θα έχουμε εξελίξεις τραγικές!»



hellasforce.com



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...