Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μπουτάρης: "Δεν θα πάω στην ΠΑΡΕΛΑΣΗ φέτος"...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more





Προκαλεί για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας κατά των μαθητικών παρελάσεων.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο fm104,9» εξέφρασε τις απόψεις του για το θέμα αυτό ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα πάει φέτος στην παρέλαση που θα κάνουν οι μαθητές στην πόλη.

Είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος στην μαθητική παρέλαση, η οποία γίνεται στις 27 του μηνός. Δεν πηγαίνω. Μία φορά πήγα για να δω τον εγγονό μου. Και πήγα να τον δω πώς περπατάει δεν πήγα να τιμήσω την μαθητική παρέλαση. Θεωρώ ότι οι μαθητικές παρελάσεις είναι πέρα από κάθε λογική πια. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν γίνονται μαθητικές παρελάσεις, με εμβατήρια, στρατιωτικού χαρακτήρα. Δεν θα πάω φέτος».

Μεταξύ μας, μάλλον καλύτερη θα είναι η φετινή παρέλαση με την απουσία του κ. Μπουτάρη. Πέρυσι που πήγε στον εορτασμό μόνο οργή προκάλεσε με τις δηλώσεις του για τις παρελάσεις...

voicenews.gr




ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...