Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«ΜΗΤΕΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ!» – Θρήνος για 36χρονο που σκοτώθηκε από τη φονική κακοκαιρία (ΕΙΚΟΝΑ)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more






Ο Γιώργος Μακαρούνας, πατέρας ενός παιδιού 3,5 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο όταν, βγαίνοντας από το φορτηγό του, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.


Δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη φονική θεομηνία στη Δυτική Αττική. Η ιστορία του θανάτου ενός από τα θύματα, του Γιώργου Μακαρούνα, πραγματικά συγκλονίζει.



Ο άτυχος 36χρονος, που εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού, είχε εγκλωβιστεί στη Μάνδρα μέσα στο όχημά του από τα ορμητικά νερά, και μιλούσε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο, λίγες στιγμές πριν πεθάνει.

«Μητέρα φοβάμαι, πνιγόμαστε!» ήταν τα τελευταία του λόγια…

Της περιέγραφε την κατάσταση και έδειχνε φοβισμένος. Όταν επιχείρησε να βγει από το φορτηγό, η γραμμή του τηλεφώνου έκλεισε ξαφνικά.

Ο 36χρονος άνδρας και πατέρας ενός παιδιού 3,5 ετών παρασύρθηκε από χείμαρρο και προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας.

crashonline.gr

loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...