Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Το 80% της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΑΛΑΛ ΕΞΑΓΕΤΑΙ στις… ΧΩΡΕΣ των… ΑΠΙΣΤΩΝ, (ΕΛΛΑΔΑ)!!!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more












Την καταπληκτική δήλωση ότι το 80% της παραγωγής προϊόντων χαλάλ, δηλαδή με βάση το μουσουλμανικό τυπικό, εξάγονται σε χώρες μη μουσουλμανικές, (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα),

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


έκανε ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας, Nihat Zeybekci. Τα κέρδη σύμφωνα με τον υπουργό, ανέρχονται στα 6 δις δολάρια .



Μιλώντας για το διεθνές συνέδριο παραγωγής προϊόντων Χαλάλ υπό την αιγίδα του Ταιγίπ Ερντογάν που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 23-25 Νοεμβρίου, ο Τούρκος υπουργόςö που μάλιστα υπερηφανεύεται για την θρακοελληνική του καταγωγή, (ζειμπέκικης), ανέφερε ότι το 80% της τουρκικής παραγωγής προϊόντων χαλάλ δεν καταναλώνονται από τις μουσουλμανικές χώρες, αλλά εξάγονται στις χώρες των απίστων, κυρίως στις χριστιανικές χώρες της Ευρώπης.



Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, αυτό δείχνει την μεγάλη εμπιστοσύνη τους στην καθαρή παράγωγη των προϊόντων χαλάλ δηλαδή η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι άπιστοι στα μουσουλμανικής παραγωγής προϊόντα.

Και εις ανωτέρα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:




ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...