Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! Ο ανδριάντας του Μ. Αλεξάνδρου παραμένει ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more





Στα τέλη Ιουλίου πολλές μεγάλες ιστοσελίδες (βλ. Χαρακτηριστικά παρακάτω δημοσίευμα από Πρώτο Θέμα) ανέφεραν την είδηση ότι επιτέλους στο κέντρο των Αθηνών θα τοποθετούταν ο ανδριάντας του έφιππου εφήβου Μεγάλου Αλεξάνδρου, 


ο οποίος ήταν έργο του αειμνήστου γλύπτη Γιάννη Παππά. Το άγαλμα για χρόνια βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου, σε ένα σημείο που λίγοι μπορούν να το δουν στον κήπο του εργαστηρίου “Γιάννης Παππάς” το οποίο ανήκει στο Μουσείο Μπενάκη.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, από το 2015 είχε αποφασιστεί το άγαλμα να μεταφερθεί στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλίσσης Όλγας, όμως μόλις τον Ιούλιο του 2017 εγκρίθηκε η απόφαση η οποία θα εκτελούταν μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο.

Είμαστε ήδη στα μέσα Δεκεμβρίου, κι όμως, το άγαλμα παραμένει στο ίδιο σημείο. Με λίγα λόγια συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν.

Και για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε την παρακάτω φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης, η οποία είναι σημερινή (9 Δεκεμβρίου 2017):

 
voicenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...