Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Φεύγεις Σαν Κλέφτης» Φώναζαν Συμβασιούχοι Στον Τσίπρα

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more





Έντονες αποδοκιμασίες στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)


Τις έντονες αποδοκιμασίες συμβασιούχων ΟΤΑ δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την αποχώρηση του από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου στγάζεται το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμβασιούχοι οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση από το μεσημέρι έξω από το ΥΜΑΘ, εξοργίστηκαν επειδή ο πρωθυπουργός δεν τους συνάντησε με αποτέλεσμα να τον γιουχάρουν και να φωνάζουν πως «φεύγει σαν κλέφτης».


Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με εργαζόμενους στην ΕΛΒΟ. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε στους εργαζόμενους πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα τους και θα έχουν πληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.



«Ο κ Τσίπρας είπε ότι εργαζόμενοι μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι πληρωμένοι γιατί είμαστε απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες. Μας είπε ότι ψάχνουν να βρουν επενδυτή και όταν βρεθεί ο επενδυτής θα φωνάξει τους εργαζόμενους να είναι παρόντες στις συζητήσεις για να μπορέσουν να δώσουν την καλύτερη λύση και να δοθεί η ανάπτυξη και να ξαναλειτουργήσει η επιχείρηση. 

Θα εκταμιευτούν περίπου 2,5 εκατομμύρια», τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στην ΕΛΒΟ Θεόδωρος Αλιόγκας.


crashonline.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...