Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μεγάλος εκνευρισμός και αμηχανία με τον Υπουργό που δεν δέχθηκε να φιλήσει το Ευαγγέλιο ΒΙΝΤΕΟ:

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more





Με αφορμή την θλιβερή επέτειο για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων το 1943,


ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, επισκέφθηκε τις μαρτυρικές αυτές περιοχές καταθέτοντας στεφάνι, ενώ επισκέφθηκε και την Εκκλησία των Καλαβρύτων.

Μάλιστα ο ίδιος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ.Αμβρόσιος κάλεσε τον Υπουργό προκειμένου να του δείξει το Ιερό Ευαγγέλιο που εκείνη την ημέρα (των σφαγών από τους Ναζί) βγήκε αλώβητο από μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε την τότε εκκλησία.

Ο Π.Σκουρλέτης αντέδρασε στην κίνηση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου που του πρόταξε το Ευαγγέλιο για να το φιλήσει ,προτάσσοντας το χέρι του, ενώ ο δεύτερος δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία του:



el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...