Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Ερντογάν μιλάει στον Παπαχελά λίγες ώρες πριν την άφιξη του στην Ελλάδα…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more





Λίγες ώρες πριν την ιστορική επίσκεψη του στην Αθήνα, την πρώτη επίσκεψη Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα εδώ και 65 χρόνια, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλάει αποκλειστικά στον Αλέξη Παπαχελά και στον ΣΚΑΪ. 

Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη του Τούρκου Πρόεδρου μετά από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, που θα μεταδοθεί, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στις 20.30 το βράδυ, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του, ο Ταγίπ Ερντογάν μιλάει για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων, για την επικείμενη επίσκεψή του στη Θράκη, τους Έλληνες Πρωθυπουργούς που γνώρισε, τη Συνθήκη της Λωζάνης, τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, αλλά και την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα, λίγο πριν από τις συνομιλίες του με την ελληνική πολιτειακή και πολιτική ηγεσία στην Αθήνα.

skai.gr



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...