Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τι είπε ο Τσίπρας στον Ερντογάν μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - ΦΩΤΟ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more






Στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατέθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, 


ο οποίος έφτασε στην πλατεία Συντάγματος κατευθείαν από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».









Τον Τούρκο Πρόεδρο υποδέχθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τον καλωσόρισε στην Αθήνα, αναφέροντας τα εξής: «Καλωσήλθατε, κ. Πρόεδρε. Είναι ιστορική στιγμή να βρίσκεστε εδώ, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας, μετά από 65 χρόνια. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε».


Τιμές απέδωσε άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ οι δυο ηγέτες προχώρησαν μέχρι το μνημείο όπου δύο εύζωνοι παρέδωσαν στον κ. Ερντογάν το στεφάνι το οποίο και κατέθεσε.




Αμέσως μετά ακολούθησε η ανάκρουση των εθνικών ύμνων της Τουρκίας και της Ελλάδας και η επιθεώρηση του αγήματος από τον Τούρκο Πρόεδρο ο οποίος είχε χειραψία με τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων.


Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας είχε χειραψία με τα μέλη της αποστολής της κυβέρνησης της Τουρκίας που συνοδεύουν τον κ. Ερντογάν.
enikos.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...