Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Οι Γιατροί Διέγνωσαν Τον Θάνατό Του… Τον Έβαλαν Σε Σακούλα Και Τον Έστειλαν Για Νεκροψία, Αλλά…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Τρεις διαφορετικοί γιατροί στην Ισπανία διέγνωσαν τον θ΄νατο του 29χρονου Gonzalo Montoya Jimenez.
 


Ο κρατούμενος όμως ξύπνησε λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη νεκροψία.


Ο Gonzalo, που υπηρετούσε την ποινή του στη φυλακή για ληστεία, ανέκτησε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν ξαπλωμένος στο τραπέζι νεκροτομείου.

Ήταν στις 7 Ιανουαρίου που ο Jimenez βρέθηκε πάνω σε μια καρέκλα στο κελί του. Τον κήρυξαν νεκρό στο σημείο, τον έβαλαν σε σακούλα και τον έστειλαν για νεκροψία.«Δεν μπορώ να σχολιάσω τι συνέβη. Τρεις γιατροί είδαν σημάδια κλινικού θανάτου. Για αυτό δεν είναι σαφές τι ακριβώς έγινε» δήλωσε εκπρόσωπος της ισπανικής φυλακής.

Αξιωματούχοι του νοσοκομείου δήλωσαν ότι ο ψεύτικος θάνατος του κρατούμενου πιθανότατα να οφείλεται σε καταληψία. Μια πάθηση στην οποία το σώμα γίνεται άκαμπτο, μιμούμενη ουσιαστικά τον θάνατο. Συνδέεται με την επιληψία που φέρεται να υποφέρει ο 29χρονος.


crashonline.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...