Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Θρίλερ Για Γερά Νεύρα! Είχε Δανείσει Η 44χρονη Στο Γιατρό 100.000 Ευρώ Πριν Πεθάνει -Νέα Στοιχεία Για Την Πολύκροτη Υπόθεση

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Η υπόθεση θανάτου της 44χρονης, Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα εξελίσσεται πλέον σε θρίλερ για γερά νεύρα.


Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών έκαναν λόγο για δολοφονία. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής αργότερα στα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας του ανέφερε ότι πρόκειται για αυτοχειρία.

Οι ανατροπές όμως διαδέχονται η μία την άλλη με την υπόθεση να περιπλέκεται και όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.
Μία νέα αποκάλυψη γύρω από τη θυελλώδη σχέση της με τον γιατρό έρχεται, σύμφωνα με όσα δήλωσε ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένειά της.


Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο ερευνητής ανακάλυψε ότι η άτυχη 44χρονη είχε δανείσει στον γιατρό ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα ο ερευνητής κ. Κώστας Σπύρου, οι έρευνες που διεξήχθησαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης έδειξαν ότι η γυναίκα είχε δώσει στον γιατρό το ποσό των 100.000 ευρώ, κάτι που ωστόσο μένει να αποδειχθεί.

Παράλληλα, ο ερευνητής χαρακτήρισε τον θάνατο της Ειρήνης ως άγρια δολοφονία, στην οποία συμμετείχαν δύο άτομα.

crashonline.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...