Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δραματικές εξελίξεις: Έρχεται χτύπημα στο Ιράν! Ο Νετανιάχου με διάγγελμα αποκαλύπτει ότι....(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)






Ο Νετανιάχου με διάγγελμα αποκαλύπτει ότι το Iράν έχει στα χέρια του πέντε βόμβες Χιροσίμα (Βίντεο)



Με έκτακτο διάγγελμα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αποκαλύπτει ντοκουμέντα για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν – «Το Ιράν είπε ψέματα» είπε ξεκινώντας να παρουσιάζει τις αποδείξεις – Είχε φακέλους και cd πίσω από… κουστίνες τις οποίες κατέβαζε εντυπωσιακά για να τα αποκαλύψει! – Παρουσίασε φωτογραφίες από μυστικές αποθήκες και κατασχεθείσες αποδείξεις – Δείτε όσα είπε ζωντανά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός


Το είχε προαναγγείλει.


 «Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα κάνει δηλώσεις, που θα μεταδοθούν ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, αναφορικά, όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του, με μια «σημαντική εξέλιξη» σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης». Αυτό μετέδιδαν από το απόγευμα της Δευτέρας, 30.04.2018, τα διεθνή πρακτορεία και οι αποκαλύψεις αυτές θα σχετίζονταν με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Και το έκανε με τρόπο, μάλιστα… επαγγελματικό!




Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έκανε έκτακτο διάγγελμα και ξεκίνησε παρουσιάζοντας δηλώσεις του προέδρου του Ιράν, Χασάν Ροχανί, ο οποίος έλεγε πως το Ιράν δεν έχει πυρηνικά.







Ο Νετανιάχου στην συνέχεια τόνισε πως το 2017, το Ιράν μετακίνησε τα αρχεία για τα πυρηνικά όπλα σε μια άκρως απόρρητη τοποθεσία στην Τεχεράνη.Ποια ήταν η απάντηση του Νετανιάχου; «Το Ιράν είπε ψέματα«! Και μάλιστα η ατάκα αυτή… έπαιζε στο power point που βρίσκονταν πίσω του! Δεν ήταν μόνο αυτό, όμως, το στοιχείο… σόου που προσέδωσε ο Ισραηλινός πρόεδρος στην παρουσίασή του.

Και συνέχισε.. κυκλώνοντας το κτίριο



«Από μέσα όμως», συνέχισε, «περιείχε το μυστικό ατομικό αρχείο του Ιράν, κλειδωμένο σε τεράστιες θυρίδες»! 




 
crashonline.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



φόρτωση...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

φόρτωση...