Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ :1. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! 2.ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ …






… ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!


3.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ DRONES, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ…ΑΔΕΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ!

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

Ακούστε και διαδώστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που κάνει ο υποστράτηγος ε.α. Νίκος Καρατουλιώτης για το τι γίνεται με την Τουρκία. Ο ρόλος του Πούτιν ο οποίος εξωθεί σε σύγκρουση πολεμική την Ελλάδα…

με την Τουρκία. Γι’ αυτό τον λόγο την εξοπλίζει με τους S400 διότι ο διακαής του πόθος είναι να φέρει σε πολεμική αναμ,έτρηση τη χώρα μας με την Τουρκία. Προσέξτε όμως πώς το αιτιολογεί ο κ. Καρατουλιώτης.



Αναφέρεται επίσης και στους άσχετους πιλότους των τουρκικών μαχητικών οι οποίοι [προέρχονται σχεδόν όλοι από την πολιτική αεροπορία, γιατί τους υπόλοιπους τους έχει φυλακίσει ο Ερντογάν ως πραξικοπηματίες. Καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται στον αέρα και ίσως μπορεί να καταλάβει πώς και γιατί έπεσε το πολεμικό μας μαχητικό με τον Γιώργο Μπαλταδώρο. Εξουθενώνονται στην κτυριολέξία οι πιλότοι μας.

Διαδ’ώστε το εκπληκτικό βίντεο-συθνέντευξη του κ. Κατρατουλιώτη στον Μάκη Βραχιολίδη και την εκπομοπή «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» στον eoellas.org.




Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...