Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Βίντεο: Τα πρώτα σχέδια από το νέο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος 6ης γενιάς MiG-41





Το νέο μαχητικό αεροσκάφος 6ης γενιάς με τον κωδικό MiG-41, αναπτύσσεται από το σχεδιαστικό γραφείο Μικογιάν-Γκούρεβιτς στην Ρωσία.


Το τελικό σχέδιο θα είναι έτοιμο εντός των επόμενων δύο ετών με τη μαζική παραγωγή να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει πριν από το 2025, αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda.

Παρ' όλα αυτά, δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το νέο υπερμαχητικό αεροσκάφος MiG-41, επειδή τα πάντα βρίσκονται σε σχεδιαστικό στάδιο, αλλά και λόγω αποφυγής διαρροής απόρρητης τεχνολογίας, όπως αναφέρει ο ρωσικός τύπος.





Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, η "Μικογιάν" σχεδιάζει το MiG-41 με βάση την ανάγκη αντικατάστασης του MiG-31.

Το αεροσκάφος MiG-41, θα είναι πολλά χρόνια μπροστά από όλους τους προκατόχους του και θα είναι σε θέση να «παρακολουθεί» ακόμη και υπερηχητικά drones που τώρα αναπτύσσονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Τα αεροσκάφη MiG-41 θα ενσωματώνουν όλα τα πλεονεκτήματα των MiG-31 ως μαχητικά-αναχαίτισης μακράς ακτίνας δράσης και πολλά ακόμη» , δήλωσε ο Alexander Tarnayev, μέλος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας.



pronews.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...