Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Α.Τσίπρας: Η Μακεδονία δεν είναι μόνο ελληνική – Το όνομα των Σκοπίων δεν αφορά τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)





Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην ΕΡΤ.


«Αισθάνομαι ευτυχής και τυχερός διότι είχα τη συγκυρία να είμαι πρωθυπουργός σε μια στιγμή που στην γειτονική χώρα υπήρξε μια σημαντική πολιτική αλλαγή που έδωσε τη δυνατότητα σ’ εμένα και τον πρωθυπουργό Ζάεφ να κάνουμε μια ουσιαστική και επίπονη προσπάθεια προκειμένου να λύσουμε ένα θέμα δεκαετιών», υπογράμμισε.

             «Δείτε ακόμα»
Σε ερώτηση για ποιο λόγο δεν θέτει τη Συμφωνία σε δημοψήφισμα, προκειμένου ο λαός να την κρίνει με τη ψήφο του σημείωσε ότι θεωρεί παράλογο να αποφασίσουν οι Έλληνες την ονομασία του γειτονικού κράτους και πρόσθεσε ότι τις πράξεις του θα τις κρίνει η ιστορία:

«Είναι δυνατόν να κάνουμε εμείς δημοψήφισμα για το πώς θα λέγεται μία άλλη χώρα; Αν αλλάζαμε κάτι εμείς, τότε ναι, θα κάναμε δημοψήφισμα. Τις μεγάλες και κρίσιμες αποφάσεις που παίρνουμε, πιστεύω θα τις κρίνει η Ιστορία και, δεύτερον, κατοχυρώνει στο μέγιστο τις δικές μας απαιτήσεις και γραμμές. Για ποιον λόγο να βάλουμε εμπόδια;»

Σίγουρα η ιστορία θα κρίνει τα πάντα. Ωστόσο το γειτονικό Κράτος κλέβει το όνομα «Μακεδονία» και αυτό αφορά όλους τους Έλληνες και άρα πρέπει να τεθεί στην κρίση τους.





Δείτε τα βίντεο:







el.gr


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. 
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...