Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Προκλητικός Ερντογάν! Τα έβαλε με την Ελλάδα και τους… δρόμους της!





Ο άνθρωπος που είπε ότι οι Τούρκοι είναι… πλούσιοι γιατί έχουν ψυγεία στα σπίτια τους, δεν δίστασε να τα βάλει ξανά με την Ελλάδα, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας μέχρι και τους… δρόμους της. Και ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



Ήταν σαφές και αυτονόητο ότι όσο πλησιάζει η 24η Ιουνίου και οι εκλογές στην Τουρκία, ο Ερντογάν τόσο θα επιτίθεται στην Ελλάδα. Ειδικά με την τουρκική οικονομία να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, το Τούρκος πρόεδρος «παίζει» συνέχεια το… χαρτί με τις επιθέσεις κατά της Ελλάδας.

Όπως έκανε ξανά σε μια ακόμα προεκλογική του ομιλία. Για να επιτεθεί στους οίκους αξιολόγησης που δίνουν στην Τουρκία το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο, χρησιμοποίησε ξανά την Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερντογάν κατακρίνει τους διεθνείς οίκους γιατί αναβαθμίζουν την αξιολόγηση της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, αυτή τη φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας έφτασε στο σημείο να μιλήσει ακόμα και για τους… κάκιστους δρόμους της Ελλάδας.
Ερντογάν: Η χρεοκοπημένη Ελλάδα και οι… δρόμοι της

«Οι γείτονες μας στην Ελλάδα χρεοκόπησαν» είπε ο Ερντογάν, χαρακτηρίζοντας τη χώρα μας «τελειωμένη» πριν εξαπολύσει την επίθεσή του στους διεθνείς οίκους αξιολόγησης.





«Παρ’ όλα αυτά, (οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης) τους αναβάθμισαν. Αυτοί οι άνθρωποι (οι Έλληνες), βυθίστηκαν, κατέρρευσαν, είστε ικανοί να τους σώσετε με το να τους αναβαθμίζετε; Κοιτάξτε τους δρόμους και δείτε πόσο χάλια είναι τώρα», είπε ο Τούρκος πρόεδρος!



newsit.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...