Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Το Τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» κινείται κοντά στην Χίο (Βίντεο)







Το Τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής», αυτή την στιγμή βρίσκεται νοτιοδυτικά της Χίου.



Οι Τούρκοι ξεκινάνε ανενόχλητοι τις γεωτρήσεις στο Αιγαίο. 
Η Ελλάδα όχι μόνο δεν κάνει γεωτρήσεις αλλά αφήνει την Τουρκία να «κόβει» βόλτες.





Η Ελληνική πλευρά, παρακολουθεί από κοντά τις κινήσεις του «πορθητή». Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, έχει πει πολλές φορές ότι η χώρα του θα κάνει τα πάντα ώστε να «βρει» υδρογονάνθρακες. Σε μια εποχή που η Τουρκική Οικονομία βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση», δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο «πορθητής» έπιασε δουλειά. Αυτό το περιμέναμε και δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι προσπαθούν να κερδίσουν ότι μπορούν.


Αυτό που μας ανησυχεί, είναι η απραξία της χώρας μας. Κάθε χώρα που αντιμετωπίζει Οικονομικά προβλήματα, κοιτάει να τα λύσει. Η πραγματική ανάπτυξη δεν βρίσκεται ούτε στην υπερφορολόγηση των πάντων, ούτε στον τουρισμό (μόνο).





Συνεχίζουμε: Οι Τούρκοι, κάνουν ότι μπορούν για να μπουν δυναμικά στο ενεργειακό «παιχνίδι». Το Τουρκικό γεωτρύπανο θα «σκάψει» πολύ βαθιά, γιατί…..ο Ερντογάν έχει πιάσει «πάτο». Βλέπουμε λοιπόν, ότι ο Σουλτάνος έχεις το μυαλό του πολλά και διάφορα. Προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί, ώστε να διατηρηθείς την εξουσία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι:

Ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας, έχει πει πολλές φορές ότι έχει όνειρο να βρεθεί πετρέλαιο στο Αιγαίο αλλά και στην θάλασσα του Μαρμαρά. Είναι «παράξενο» το γεγονός ότι οι Τούρκοι πρώτα ψάχνουν στην περιοχή μας και μετά στην δικιά τους. Πρόκειται για μια κίνηση εντυπωσιασμού αλλά μας δείχνει και κάτι άλλο:

Η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία και δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο των Ελληνικών θαλασσών.

Με πληροφορίες από το onalert
el.gr


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...