Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Συγκέντρωση για την Μακεδονία, σήμερα στις 10 το πρωί στην Θεσσαλονίκη

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ




Τα μέλη της κίνησης «Παύλος Μελάς – Σύγχρονος Μακεδονικός Αγώνας»,


θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση σήμερα, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτή η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να «στηριχτούν» οι προσπάθειες του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών.

Σημείωση

Τα μέλη του «κινήματος» θα επιδώσουν ψήφισμα για την μη κύρωση της συμφωνίας τον Πρεσπών, στον κ.Τζιτζικώστα.
Το ραντεβού έχει «κλείσει» για σήμερα στις 10 το πρωί.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι οι διάφορες κινήσεις τις οποίες έχουν δημιουργήσει οι πολίτες, ασκούν πίεση στην κυβέρνηση. Το Σκοπιανό έχει «εξουθενώσει» την συγκυβέρνηση και αυτό είναι πλέον φανερό.

Η Αντιπολίτευση από την πλευρά της, έχει τον χρόνο με το μέρος της, αφού αποφάσισε να «πάρει» το μέρος της πλειοψηφίας σε αυτή την περίπτωση.

Το Σκοπιανό μονοπωλεί την επικαιρότητα,αφού οι Έλληνες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι πάνω σε αυτό το θέμα. Η Αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση, αγνοεί την θέληση του λαού και κάνει ότι δεν βλέπει τι συμβαίνει μπροστά στα «μάτια της».

Η κυβέρνηση από την άλλη, δηλώνει ότι είναι υπερήφανη για την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών και επιμένει ότι (η συμφωνία) είναι πατριωτική.
Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν συμφωνεί με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα Εθνικά θέματα και αυτό το γεγονός σίγουρα προβληματίζει το Μαξίμου!

el.gr



Μπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...