Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Συγκίνηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»! ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ… (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

===============================================

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας στο Facebook....🔻



Στην Ελλάδα επέστρεψαν τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου οι Έλληνες στρατιωτικοί, ύστερα από πέντε μήνες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης.


Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, τους παρέλαβαν από την Αδριανούπολη με το προεδρικό αεροσκάφος και στις 3.18 π.μ. προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, τους υποδέχθηκαν ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής και οι γονείς τους.

Λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης, φορώντας τις στολές τους, κατέβηκαν από το προεδρικό αεροσκάφος, με άγημα του στρατού να τους αποδίδει τιμές.




Στη συνέχεια, οι δύο στρατιωτικοί είχαν ολιγόλεπτες συνομιλίες με τον Πάνο Καμμένο και τον αρχηγό ΓΕΣ, Αλκιβιάδη Στεφανή, πριν αγκαλιαστούν με τους γονείς τους…








Αμέσως μετά την άφιξή τους και την υποδοχή τους στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, η στρατιωτική ηγεσία και οι δύο στρατιωτικοί μετέβησαν στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης για λίγη ώρα και στη συνέχεια οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης μετέβησαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

 






Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας στο Facebook...🔻.. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...