Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Επέκταση της Αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια προανήγγειλε ο Κοτζιάς

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Την επέκταση της Αιγιαλίτιδας ζώνης από τα 6 στα 12 μίλια προανήγγειλε ο Νίκος Κοτζιάς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς, εξακολουθεί να κοροϊδεύει τους Ελληνες, ανακοινώνοντας την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο... Ιόνιο Πέλαγος!

Οταν όλη η Ελλάδα περιμένει να επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στο Αιγαίο ο Ν.Κοτσιάς σε εκτενή περιγραφή των πεπραγμένων του (ο πλέον μοιραίος πολιτικός στην χώρα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και την εκτέλεση των «6» στο Γουδί) ανακοίνωσε ότι θα τα επεκτείνει στο... Ιόνιο!



Συγκεκριμένα πό τα Διαπόντια Νησιά μέχρι τα Αντικύθηρα και μάλιστα περιέγραψε τα βήματα που όπως είπε έχουν ολοκληρωθεί - να κλείσουν οι κόλποι, να φτιαχτούν οι γραμμές βάσης και με βάση αυτό να γίνει η επέκταση από τα 6 στα 12 μίλια.

Και μάλιστα συνέκρινε αυτό την ανώδυνη ενέργεια, με την... απελευθέρωση των Δωδεκανήσων!
Έλεος!

epilekta.com



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻