Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Οι κάτοικοι ξαναστήνουν τον Σταυρό που κατεδάφισαν ΜΚΟ και ισλαμιστές στην Λέσβο – Απούσα η κυβέρνηση


Μετά την θρασύτατη ενέργεια «αγνώστων», οι οποίοι κατέστρεψαν το σύμβολο της Ορθοδοξίας, τον τσιμεντένιο σταυρό που είχε τοποθετηθεί στη βραχώδη ακτή Απελή,

κάτω από το κάστρο της Μυτιλήνης και επειδή ουδείς αρμόδιος κρατικός φορέας δεν ασχολήθηκε αποφάσισαν να ασχοληθούν οι ίδιοι οι πολίτες της Λέσβου

Το «άγνωστοι», φυσικά είναι βολικό σχήμα λόγου για την κυβέρνηση. Ο Σταυρός αποτελούσε «καρφί στο μάτι» των ισλαμιστών του ISIS που έχουν κατακλύσει την Μορια, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της γερμανική τηλεόρασης και μια συνεργαζόμενη με αυτούς ΜΚΟ, είχε ζητήσει την αφαίρεσή του!

Ο συγκεκριμένος σταυρός δημιουργήθηκε το καλοκαίρι χάρη στο μεράκι κάποιων χειμερινών κολυμβητών, οι οποίοι κάνουν τα μπάνια τους στη συγκεκριμένη ακτή, που βρίσκεται στην περιοχή Τσαμάκια.

Οι συγκεκριμένοι πολίτες μάλιστα έφτιαξαν μία δυνατή τσιμεντένια κατασκευή και πλήρωσαν οι ίδιοι τα έξοδα.


Ο Σταυρός είχε ανεγερθεί περίπου στις αρχές Σεπτεμβρίου και μερικές μέρες αργότερα μια από τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο, έστειλε στον Λιμενάρχη Μυτιλήνης και στο Δήμαρχο Λέσβου, μια επιστολή σύμφωνα με την οποία ο Σταυρός ενοχλούσε τους μουσουλμάνους που έκαναν το μπάνιο τους!

Όπως ανέφερε στην επιστολή της η ελληνική (;) ΜΚΟ, «η πράξη αυτή είναι παράνομη αντιαισθητική (θυμίζει τάφο) αλλά κυρίως», όπως επισημαίνει η ΜΚΟ, «προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας».

Κλείνοντας την επιστολή η ΜΚΟ ζητούσε από τον Λιμενάρχη και το Δήμαρχο «να αποκατασταθεί η αυθαιρεσία και η ακαταλληλότητα ύπαρξης θρησκευτικού συμβόλου σε χώρο λουομένων και η μετατροπή του σε εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων».


Makeleio.gr

Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!...