Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ο Κ. Βελόπουλος: «Αυτός είναι ο πραγματικός ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻





Άλλη μια εξαιρετική ανάλυση πραγματοποίησε σήμερα στην εκπομπή Κόντρα και Ρήξη ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο κ. Βελόπουλος ξεκίνησε την εκπομπή του αποκαλύπτοντας την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με την μητέρα του εθνομάρτυρος Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρειο Ήπειρο.




Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αναφέρθηκε στην έννοια του εθνικισμού, αποδόμησε την προπαγάνδα για του σημερινού συστήματος να κατηγορεί κάθε άνθρωπο που αναγάπει την πατρίδα του για φασισμό και τόνισε τον λόγο που υπάρχει αυτή η τάση.


Τέλος, ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε και στον πραγματικό ρατσισμό που βιώνουν οι Έλληνες έναντι των λαθροεισβολέων. Τη στιγμή που οι Έλληνες δινοπαθούν και πεινάνε χιλιάδες λαθρομετανάστες πέρνουν επιδόματα και έχουν τα πάντα δωρεάν.


Δείτε παρακάτω τα όσα είπε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος:


voicenews.gr




ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻