Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Χαμός στη Βουλή – Χρυσαυγίτης βουλευτής αποθέωσε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻




Άναψαν τα αίματα στη Βουλή από μία φράση του Χρυσαυγίτη βουλευτή Ευάγγελου Καρακώστα που αφορούσε τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.


«Είτε σας αρέσει, είτε όχι ο μόνος Πρόεδρος που εξελέγη από δημοψήφισμα από τον λαό ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος» ήταν η φράση του που δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση:




«Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν εξελέγη με δημοκρατικές διαδικασίες στη Χούντα. Έχουν κριθεί απολύτως παράνομες όλες οι πράξεις της επταετίας για να μην αναφερθώ και στις συνθήκες εκείνου του ψευδεπίγραφου δημοψηφίσματος. 


Αποτελεί απύθμενο θράσος τις μέρες που τιμάμε την εξέγερση του Νοέμβρη από το βήμα της Βουλής να αποθεώνεται ο δικτάτορας Παπαδόπουλος».


crashonline.gr



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻