Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

HPG : 15 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ- ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Βίντεο από επιχείρηση του HPG που πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου κατά θωρακισμένου οχήματος του τουρκικού στρατού δημοσίευσε το Gerilla TV. 


Στις εικόνες που δημοσίευσε στο διαδίκτυο το Gerilla TV, διακρίνεται πως θωρακισμένο όχημα τύπου Κirpi, βάλλεται από μικρή απόσταση. Στις εικόνες φαίνεται πως οι αντάρτες πλησιάζουν πολύ το θωρακισμένο όχημα.



Στις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση αυτή, αναφέρεται πως έγινε στις 02:00 της 26/11 στην επαρχία
Σερχάτ. Στην επιχείρηση αυτή στόχος έγινε ένα θωρακισμένο όχημα Κirpi που κινούνταν από το φυλάκιο Αξούρι προς το κέντρο του νομού.


Σύμφωνα με το HPG το θωρακισμένο όχημα χτυπήθηκε από πυκνά πυρά από κοντά, οι αντάρτες πήγαν κοντά του και το έκαψαν καταστρέφοντας το εντελώς. Στην δράση αυτή ανακοινώθηκε πως σκοτώθηκαν 15 Τούρκοι στρατιώτες. Το HPG αναφέρει πως μετά από την δράση αυτή, χτυπήθηκαν αποτελεσματικά επίσης φυλάκια της περιοχής που θέλησαν να επέμβουν εκεί στο πεδίο.



Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως μέχρι τις 07:00 ο τουρκικός κατοχικός στρατός δεν μπόρεσε να απομακρύνει τις σορούς των στρατιωτών και το κατεστραμμένο όχημα από το σημείο και δήλωσαν πως “Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό να τιμηθεί η 41 χρονιά του ΠΚΚ”.




ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻