Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη:Μετανάστες προσπάθησαν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ βρέφος από την αγκαλιά της μάνας του μέρα μεσημέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μία κοινοποίηση δεν κοστίζει τίποτα. Μοιράστε το τώρα στους φίλους σας🔻




ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη:
Μετανάστες προσπάθησαν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ βρέφος από την αγκαλιά της μάνας του μέρα μεσημέρι 

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, στις 15:30 δύο νεαροί αραβικής καταγωγής επιχείρησαν να αρπάξουν την τσάντα από μια γυναίκα που καθόταν μαζί με φίλη της σε παγκάκι του πάρκου Τσιρογιάννη.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και έσφιξε γερά την τσάντα της. Οι δράστες, βλέποντας ότι δεν μπορούν να της την πάρουν, στράφηκαν προς τη φίλη της, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το εννέα μηνών παιδί της.



Τότε προσπάθησαν να το πάρουν από τα χέρια της. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή περαστικών.

Οι αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν από πολίτες και κλήθηκε η Αστυνομία. Το περιπολικό της Άμεση Δράσης έφτασε άμεσα, όμως ο ένας εκ των δυο δραστών είχε καταφέρει να διαφύγει πριν την άφιξή του. Ο δεύτερος δράστης, 23χρονος Λίβυος, συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Οι δυο αυτές γυναίκες όπως αποδείχθηκε ήταν η σύζυγος του υποψήφιου δήμαρχου Νίκου Ταχιάου και η ανιψιά της.

Για την περιπέτεια που έζησαν οι δυο γυναίκες το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μίλησε νωρίτερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο, οι αλλοδαποί αποπειράθηκαν να αρπάξουν το 9 μηνών βρέφος της ανηψιάς της συζύγου του προκειμένου να αρπάξουν την τσάντα της 46χρονης γυναίκας του.

«Τους είχαν δει για αρκετή ώρα πριν περίοικοι» πρόσθεσε ο κ. Ταχιάος.


Κατά πληροφορίες ο 23χρονος από τη Λιβύη είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες για κλοπή και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο κ. Ταχιάος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν αυτός που δημοσιοποίησε το γεγονός αλλά η αστυνομία πρόσθεσε ότι «οι εγκληματίες μαζί μου θα βρουν κακό μπελά, η ασφάλεια των Θεσσαλονικέων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».



(φώτο: Eurokinissi)
el.gr