Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΑ – ΑΚΑΡ: Μας ανήκει το Αιγαίο, η Κύπρος και η Αν.Μεσόγειος – Τα ¾ της Κρήτης ανήκουν στην Τουρκία. Εξυμνούν τον Κατρούγκαλο (Βίντεο)

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μία κοινοποίηση δεν κοστίζει τίποτα. Μοιράστε το τώρα στους φίλους σας🔻




ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΑ – ΑΚΑΡ: 
Μας ανήκει το Αιγαίο, η Κύπρος και η Αν.Μεσόγειος – Τα ¾ της Κρήτης ανήκουν στην Τουρκία. Εξυμνούν τον Κατρούγκαλο
Λίγο μετά από την συνάντηση των ΥΠΕΞ Ελλάδας-Τουρκίας, ήρθε η απάντηση ή μάλλον το αποτέλεσμα.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, προκαλεί τον ελληνισμό και αυτό δεν το κάνει τυχαία. Οι συγκυρίες δεν είναι τυχαίες. Οι δηλώσεις που θα διαβάσετε και που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, δεν είναι τυχαίες.

Ο Ακάρ τα είπε όλα ξεκάθαρα:



Μας ανήκει το Αιγαίο, η Μαύρη θάλασσα, η Κύπρος και η Ανατολική Μεσόγειος.


ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Είναι η πρώτη φορά που μιλάνε τόσο ξεκάθαρα οι Τούρκοι.


Παράλληλα, οι τουρκικές εφημερίδες εξυμνούν τον Κατρούγκαλο που είπε ότι οι ακτές της Τουρκίας είναι μεγάλες. Που είπε ότι η Τουρκία έχει δικαιώματα στην Μεσόγειο. Που μίλησε για το Δίκαιο της θάλασσας, το οποίο όμως, οι Τούρκοι αγνοούν.


Επίσης, υπάρχουν φωνές μέσα στην Τουρκία που ΛΕΝΕ ΟΤΙ:


Τα ¾ της Κρήτης ανήκουν στην Τουρκία.


Πόσο τυχαίες είναι οι παραπάνω πληροφορίες, σε μια εποχή που ο Έλληνας ΥΠΕΞ επισκέφτηκε την Τουρκία;


Κάτι συμβαίνει!!!


Είναι κλασικό δύο πλευρές που συζητάνε, αρχικά να ζητάνε τα πάντα, ώστε στο τέλος να πάρουν έστω ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ. Η Ελλάδα βέβαια, δεν ζητάει τίποτα. Η Τουρκία όμως………..


Καταλάβατε; Οι Τούρκοι διεκδικούν τα πάντα επίτηδες, ενώ ξέρουν ότι πιθανότατα δεν θα τα πάρουν ΟΛΑ, ώστε η ελληνική πλευρά να κάνει έστω και μια υποχώρηση.


Ναι αλλά τι υποχώρηση θα είναι αυτή; Αν κρίνουμε από τις παραχωρήσεις που κάναμε στα ΣΚΟΠΙΑ, θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε….ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ.




Photo:Eurokinissi
ΠΗΓΗ: el.gr