Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Διόρατος Krzysztof Jatzkowski: μια συνεδρία άμεσου οράματος για το άμεσο μέλλον.



Όπως έγινε φανερό τον Δεκέμβριο του 2021, κάποια ακατανόητη και εντελώς αδιανόητη παγκόσμια γεωπολιτική κρίση συνεχίζει να κλιμακώνεται. 

Ήδη έχει φτάσει στο σημείο κάποιοι τρελοί στρατηγοί στη Ρωσική Ομοσπονδία να φοβίζουν το ΝΑΤΟ με έναν περιορισμένο πυρηνικό πόλεμο, δηλαδή με τη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων. Οι ΗΠΑ, με τη σειρά τους, μόλις χθες έβγαλαν στη θάλασσα τέσσερα Α/Γ ενισχυμένης ισχύος και αυτή τη στιγμή το Πεντάγωνο έχει αναπτύξει τουλάχιστον τον μισό στόλο των αεροπλανοφόρων του, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν.


Μπορεί να καταλήξει να μετατρέψει τεράστιες εκτάσεις, κυρίως κοντά στη Μόσχα, σε γυαλί, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος θα υποφέρει. Αυτό είναι το παγκόσμιο πυρηνικό δόγμα: οι αντιμαχόμενες πλευρές θα χτυπήσουν όχι μόνο η μία την άλλη αλλά και όλους τους πιθανούς εχθρούς ταυτόχρονα, έτσι ώστε σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο να μην υπάρχει καμία δύναμη που να προσποιείται ότι έχει κερδίσει την παγκόσμια κυριαρχία με τα χέρια των άλλων.

Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα δεν το γνωρίζουν όχι μόνο οι πολιτικοί επιστήμονες αλλά, πιθανότατα, ούτε και οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών, οπότε τώρα είναι η ώρα να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν οι ευαίσθητοι. Και χθες το βράδυ, ο αγαπημένος μάντης της Πολωνίας, ο κ. Krzysztof Jackowski, έκανε μια πρόβλεψη, μια από τις πρόσφατες προφητείες του οποίου άρχισε να γίνεται πραγματικότητα – τεράστιοι στόλοι πλέουν στις θάλασσες. Την περίληψη της ομιλίας έκανε ο κ. gbkEmilgbk, για την οποία λαμβάνει ιδιαίτερο έπαινο από την παγκόσμια κοινότητα. Λοιπόν:


…Όλα όσα συμβαίνουν τώρα μου δείχνουν ότι θα είμαστε όλο και πιο μπερδεμένοι, ότι το χάος θα ενταθεί και δεν θα φτάσει σύντομα στο αποκορύφωμά του – ειδικά όσον αφορά την επερχόμενη νέα μάστιγα. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό, διότι καθώς οι μολύνσεις θα αυξάνονται, θα υπάρξουν ξαφνικές αποφάσεις. Θα μπορούσε να υπάρξει ένα πολύ μεγάλο ιατρικό χάος που συνδέεται με αυτό που έρχεται – όλα θα γίνουν μόνο χειρότερα.

Με ρωτούν – τι θα συμβεί στα χρηματιστήρια; Όσον αφορά το χρηματιστήριο, δεν βλέπω κάποια έκτακτη κατάρρευση. Μάλλον θα είναι μια κρίση πόρων, μια σκόπιμη κρίση. Στόχος της είναι να κάνει τα τεχνολογικά πράγματα πολύ ακριβά. Πρόκειται για μια κρίση πόρων που θα μας συνοδεύει για πάντα και η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν θα έχει πρόσβαση στην τεχνολογία και η κρίση πόρων θα υποστηρίζεται αυστηρά από τις κυβερνήσεις. Και αυτό είναι το κλειδί της νέας πραγματικότητας.

Φέτος το στρατιωτικό πρόβλημα για το οποίο έχω προειδοποιήσει πολλές φορές και το οποίο υποβόσκει κάπου βαθιά κάτω από το χαλί θα βγει επιτέλους στην επιφάνεια. Υπάρχουν δύο μέτωπα για τα οποία γνωρίζουμε. Το πρώτο είναι η Ρωσία και η Ουκρανία, οι συνομιλίες Μόσχας-ΝΑΤΟ και τα προβλήματα που συνδέονται με αυτές. Επισήμως και επισήμως οι συνομιλίες αυτές αφορούν την Ουκρανία, αλλά στην πραγματικότητα το κύριο μέτωπο που συζητείται εκεί είναι η Μέση Ανατολή. Τώρα γίνεται προσπάθεια να συμφωνηθούν οι σφαίρες επιρροής και υπάρχει πιθανότητα όλα αυτά να ξεφύγουν από τον έλεγχο και ένα από τα μέρη να αρχίσει να κάνει κάτι νευρικό. Είχα πει στις αρχές του περασμένου έτους ότι τα πράγματα θα ξεκινούσαν με δύο ανεξάρτητες συγκρούσεις στον κόσμο, εκ των οποίων η μία θα αναζωπυρωνόταν


Μου ζητείται επίσης να διευκρινίσω σχετικά με το ακατοίκητο τμήμα της Πολωνίας, διότι είπα προηγουμένως ότι η νοτιοανατολική ζώνη και εν μέρει η ανατολική-βορειοανατολική ζώνη θα είναι έρημη, σχεδόν χωρίς πληθυσμό. Καταλαβαίνω ότι λέω κάποια ακραία πράγματα τώρα, αλλά θα υπάρξουν περιοχές όπου θα έρθουν έποικοι, οι οποίοι θα μπορούν να πάρουν γη και ακόμη και σπίτια και να ζήσουν σε αυτά. Και κάτι παρόμοιο θα συμβεί και στη νότια Ισπανία. Αλλά δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται.

Όταν τα είδα όλα αυτά για πρώτη φορά, μου φάνηκε ότι θα ήταν μια πληγή που θα κατέστρεφε τη χώρα μας και θα αποσταθεροποιούσε όχι μόνο εμάς. Αλλά τώρα μπορείτε να σκεφτείτε κάποια στρατιωτική αποσταθεροποίηση, ακόμη και ακτινοβολία, ή θα υπάρξει ακόμη και κάποιο εντελώς απροσδόκητο στοιχείο – κάποιος κατακλυσμός. Δεν μπορώ να δω το σημείο στο οποίο συμβαίνουν όλα αυτά, αλλά μπορώ να σας πω ότι στα ανατολικά της Πολωνίας θα υπάρχει ένα είδος πεδίου εκπαίδευσης όπου θα συγκεντρωθεί ένας τεράστιος αριθμός στρατιωτικού προσωπικού, κανένας από τους οποίους δεν θα είναι Πολωνός. Και βλέπω επίσης ότι όταν συμβαίνει κάτι, πολλοί άνθρωποι θα έρθουν εκεί και θα δώσουν κάποιες υλικές αξίες, θα δώσουν από τα βάθη της καρδιάς τους. Αλλά τι πρέπει να συμβεί για να προκύψει μια τέτοια κατάσταση; Βλέπω αυτές τις σκηνές σαν να είναι μετά το γεγονός, αλλά δεν βλέπω το ίδιο το γεγονός.

Εξίσου πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιο νέο πανδημικό κύμα που θα διαταράξει πλήρως την κρατική μας τάξη. Θα έχουμε σχολεία, βιομηχανίες, εταιρείες που θα κλείσουν, αλλά δεν θα είναι πια τόσο πολύ λόγω της πανούκλας, καθώς θα συμβεί πιθανότατα το πρώτο εξάμηνο του 2022. Θα υπάρξει μεγάλη σύγχυση φέτος, και θα αντιληφθούμε το γεγονός ότι εξαιτίας αυτών των καθυστερήσεων η κυβέρνηση θα σταματήσει να λειτουργεί σε ορισμένους τομείς, γεγονός που θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο πληθωρισμό και χάος στις τιμές. Και παρόλο που όλοι ανησυχούν για τον πληθωρισμό τώρα – κατά τη γνώμη μου αυτή εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή κατάσταση, διότι, παρόλο που οι τιμές είναι υψηλές, υπάρχουν αγαθά. Αλλά τότε θα υπάρξουν ελλείψεις σε εμπορεύματα, οι οποίες θα παραταθούν για πολλούς μήνες. Αυτό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα τεχνολογικά αγαθά, τα οποία είτε θα είναι τρομερά ακριβά είτε δεν θα είναι καθόλου διαθέσιμα.

Τέλος, με ρωτούν, πού είναι το καλύτερο μέρος για να περιμένετε αυτή την ταραχώδη περίοδο; Νομίζω ότι η Λατινική και η Νότια Αμερική θα είναι τα ασφαλέστερα μέρη στον κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Χιλή, Παραγουάη, Ουρουγουάη, ακόμη και Βενεζουέλα. Οπότε ρωτάτε επίσης πότε θα τελειώσουν όλα αυτά; Δεν θα τελειώσει στο ορατό μέλλον. Μόλις τώρα αρχίζει.

thebigtheone.com

Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.

Αν σας άρεσε το άρθρο ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



Μεταβείτε προς τα κάτω 

- ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ -  



Δείτε περισσότερα εδώ

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε ακόμα 



loading...