Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η πανδημία έχει τελειώσει προς το παρόν. Τώρα, ο Δεύτερος Καβαλάρης της Αποκάλυψης εισέρχεται στη σκηνή.



dailymail.co.uk: Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε σήμερα σχέδια για την άρση όλων των περιορισμών που σχετίζονται με το Covid μέχρι την άνοιξη, καθώς, όπως είπε, θα απορριφθεί και το Σχέδιο Β, καθώς το κύμα Omicron συνεχίζει να υποχωρεί προς το παρόν, με τα κρούσματα Covid, τους θανάτους και τις εισαγωγές στα νοσοκομεία να μειώνονται την περασμένη εβδομάδα.

Ο επικρινόμενος πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι η κατ’ οίκον εργασία θα τερματιστεί με άμεση ισχύ από σήμερα και ότι τα υπόλοιπα μέτρα κατά της Ομόνοιας – τα διαβατήρια Covid και οι υποχρεωτικές μάσκες προσώπου – θα καταργηθούν από την επόμενη Πέμπτη.


Περιέγραψε επίσης τις προθέσεις του να καταργήσει όλους τους εναπομείναντες νόμους για το Covid έως τις 24 Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένων βασικών μέτρων όπως ο υποχρεωτικός αυτοαποκλεισμός για θετικές περιπτώσεις και η απαίτηση να παρέχετε τη διεύθυνσή σας στο NHS Test and Trace εάν έχετε Covid.

Η σοκαριστική ανακοίνωση έγινε μετά την αναφορά 108.069 νέων θετικών δοκιμών Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο, αριθμός μειωμένος κατά 16,6% σε σχέση με την περασμένη Τετάρτη (129.587) και η 14η συνεχόμενη ημέρα μείωσης των κρουσμάτων σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.



Οι θάνατοι μειώθηκαν κατά 9,8%, με 359 θανάτους που αναφέρθηκαν σήμερα και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία μειώθηκαν κατά 14,5% σε 1.752 το Σάββατο, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία μέχρι σήμερα.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Υγείας Sajid Javid, μιλώντας από βήμα στην Downing Street, δήλωσε ότι “το Όμικρον βρίσκεται σε υποχώρηση”, γι’ αυτό και χαιρέτισε την απόφαση να “ανοίξει η χώρα μόλις τα στοιχεία το επιβεβαιώσουν”, επισημαίνοντας την ταχεία μείωση των κρουσμάτων του Covid και τη σταθεροποίηση των νοσηλευτικών στοιχείων.


Ο κ. Javid πρόσθεσε: “Αυτό το σχέδιο λειτούργησε και τα δεδομένα δείχνουν ότι η Όμικρον υποχωρεί”. Χαρακτήρισε τη χαλάρωση των μέτρων “σημαντικό ορόσημο”, προσθέτοντας: “Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος του δρόμου και δεν πρέπει να το δούμε ως τη γραμμή τερματισμού, διότι δεν μπορούμε να εξαλείψουμε αυτόν τον ιό και τις μελλοντικές παραλλαγές του. Αντίθετα, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με το Covid, όπως πρέπει να ζούμε με τη γρίπη. Και αυτή την άνοιξη θα αναπτύξουμε το μακροπρόθεσμο σχέδιό μας για τη ζωή με το Covid”.

Σχόλιο της σύνταξης του Big The One: Η είδηση της ακύρωσης της “πανδημίας” βρίσκεται σήμερα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και δεν είναι ακόμη πολύ σαφές πώς να την ερμηνεύσουμε. Έτσι, οι αισιόδοξοι χάρηκαν, πιστεύοντας ότι αυτό είναι το τέλος των δεινών τους, και οι απαισιόδοξοι παραδοσιακά στεναχωρήθηκαν, πιστεύοντας ότι πηγαίνει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ως εκ τούτου οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να μην καταπονήσουν τις χώρες και τους λαούς με αντιποβιδικά μέτρα. Εν τω μεταξύ, οι ρεαλιστές βρίσκονται σε περισυλλογή, τείνοντας σταδιακά προς την απαισιόδοξη άποψη.

Στην πανδημία και την επακόλουθη καταπολέμησή της δαπανήθηκαν περισσότερα χρήματα από ό,τι σε όλους τους πολέμους της ιστορίας μαζί. Δεν πρόκειται για μάσκες και περιορισμούς, αλλά για τις συνέπειες των μασκών και των περιορισμών. Έτσι, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη, μοιράζοντας δωρεάν παροχές και διατηρώντας την εντύπωση της ανόδου των χρηματιστηριακών δεικτών, τύπωσαν τόσο πολύ χρήμα που διπλασίασαν ή και τριπλασίασαν την προσφορά χρήματος, γεγονός που αντανακλάται αμέσως στην άνοδο των τιμών. Πολλές μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις κατέρρευσαν, οι αλυσίδες εφοδιασμού διαταράχθηκαν και κάποιοι άνθρωποι έχασαν το μυαλό τους. Τι ήταν λοιπόν όλα αυτά; Για να έρθει ο Μπόρις Τζόνσον στο βήμα και να πει ότι είναι καιρός να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το τσίρκο; Δεν λειτουργεί έτσι και η πανδημία αφορούσε κάτι άλλο.


Δεδομένου ότι δεν επινοήσαμε την πανδημία, δεν γνωρίζουμε το ακριβές νόημα ή τον πραγματικό σκοπό της. Γνωρίζουμε όμως ότι τον Μάρτιο του 2020 ο Προβλέπων των Τελικών Καιρών επέστησε την προσοχή στα ακόλουθα εδάφια της Αποκάλυψης:


1 ΚΑΙ είδα ότι το Αρνίο είχε βγάλει την πρώτη από τις επτά σφραγίδες, και άκουσα ένα από τα τέσσερα θηρία να λέει σαν με βροντερή φωνή: Πήγαινε και δες. 2 Και κοίταξα, και ξάφνου, ήταν ένα λευκό άλογο, και επάνω σ’ αυτό ένας καβαλάρης, που είχε τόξο, και του δόθηκε στέμμα- και βγήκε σαν νικητής, για να νικήσει.

3 Και όταν έβγαλε τη δεύτερη σφραγίδα, άκουσα ένα δεύτερο ζώο να λέει: Πήγαινε και δες. 4 Και βγήκε ένα άλλο άλογο, ένα κόκκινο άλογο- και δόθηκε σ’ αυτόν που καθόταν επάνω σ’ αυτό να πάρει την ειρήνη από τη γη, και να θανατώσει ο ένας τον άλλον- και του δόθηκε μια μεγάλη ρομφαία.

5 Και όταν έσπασε την τρίτη σφραγίδα, άκουσα το τρίτο ζώο να λέει: Πήγαινε και δες. Και κοίταξα, και ιδού, ένα άλογο κοράκι, και επάνω σ’ αυτό ένας καβαλάρης, που είχε ένα μέτρο στο χέρι του. 6 Και άκουσα μια φωνή στο μέσον των τεσσάρων ζώων που έλεγε: “Ένα χιόνι σιτάρι για ένα δηνάριο, και τρία χιόνια κριθάρι για ένα δηνάριο- αλλά το λάδι και το κρασί μη βλάψετε.

7 Και όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου ζώου να λέει: Πήγαινε και κοίταξε.
8 Και κοίταξα, και ξάφνου, ένα χλωμό άλογο, και επάνω σ’ αυτό ένας καβαλάρης, που το όνομά του ήταν θάνατος- και τον ακολουθούσε ο άδης, και του δόθηκε εξουσία επάνω στο τέταρτο μέρος της γης, για να φονεύει με μάχαιρα, και με πείνα, και με λοιμό, και με θηρία της γης.


Η συνοδική μετάφραση έχει ένα στέμμα στον πρώτο στίχο για κάποιο λόγο, αλλά στο πρωτότυπο υπάρχει η λέξη CORONA και επομένως το στέμμα-ιός ήταν πιθανότατα αυτός ο πρώτος καβαλάρης, η πρώτη σφραγίδα. Και, αφού η πανδημία πλησιάζει στο τέλος της, οι δημιουργοί της παγκόσμιας σειράς έχουν προφανώς παίξει αυτό το σενάριο και τώρα ο Δεύτερος Καβαλάρης, δηλαδή ο πόλεμος, είναι ο επόμενος στη σειρά.

Τα καλά νέα είναι ότι, όπως και η πανδημία, ο πόλεμος δεν θα διαρκέσει πολύ, και όπως προέβλεπαν οι ραβίνοι του προπερασμένου αιώνα, το κύριο στάδιο θα διαρκέσει περίπου 20 λεπτά. Δηλαδή, ο χρόνος που χρειάζεται ένας πύραυλος για να πετάξει από το σημείο Α στο σημείο Β. Και αυτά είναι πολύ άσχημα νέα, διότι ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός. Και μετά τον πόλεμο, φυσικά, θα υπάρξει χάος, καταστροφή και πείνα, οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.

Αν σας άρεσε το άρθρο ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



Μεταβείτε προς τα κάτω 

- ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ -  



Δείτε περισσότερα εδώ

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε ακόμα 



loading...