Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ελληνικό υποβρύχιο κοντά στο τουρκικό Cesme





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Η τουρκική προκλητικότητα αυξάνεται και το ΓΕΝ δεν μένει αμέτοχο.


Λίγες μόνο ώρες μετά την αιφνιδιαστική αποστολή του τουρκικού σκάφους Cesme στις Οινούσσες, το ΓΕΝ στέλνει για επιτήρηση ένα ελληνικό υποβρύχιο προκειμένου να παρακολουθεί το ερευνητικό σκάφος επί 24ωρου βάσεως.

Η Τουρκία χθες το βράδυ αιφνιδίασε και εξέδωσε την NAVTEX 181/17, σύμφωνα με την οποία μπορεί να διεξάγει ωκεανογραφικές έρευνες με το συγκεκριμένο σκάφος επί αορίστου χρόνου, προκαλώντας σύγχυση στην ελληνική πλευρά.

Είχε προηγηθεί ένα άλλο επεισόδιο το απόγευμα της Πέμπτης πάλι στην περιοχή των Οινούσσων, το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη.

Το Cesme έχει σαν στόχο να διεξάγει έρευνες εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όντας μάλλον περισσότερο για πρόκληση της Άγκυρας παρά για αποκλειστικά ερευνητικούς λόγους.

el.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας