Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τούρκοι στρατιώτες επιτέθηκαν σε κουρδικό χωριό στη Συρία που το φύλαγαν γυναίκες





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more

Τούρκοι στρατιώτες εισήλθαν σε συριακό έδαφος στην επαρχία Χασάκα (ανατολική Συρία), για να επιτεθούν στο υπό κουρδικό έλεγχο συνοριακό χωριό Χάρζε.



Σύμφωνα με το Al Masdar News δόθηκε τρίωρη μάχη μεταξύ Τούρκων στρατιωτών και Κουρδισσών πολεμιστριών, αφού στο χωριό υπήρχε φρουρά αποτελούμενη από τις κουρδικές Μονάδες Προστασίας Γυναικών (YPJ).

Τελικά οι Τούρκοι αποτραβήχτηκαν από το συροκουρδικό έδαφος. Δύο Κούρδισσες πολεμίστριες τραυματίστηκαν ενώ για τις πιθανές τουρκικές απώλειες δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Οι Τούρκοι «τεστάρουν» τις άμυνες των Κούρδων στη βόρεια Συρία και τη θέλησή τους για μάχη για να ξέρουν εάν τους «παίρνει» μια δεύτερη εισβολή στη βόρεια Συρία, αυτή τη φορά ανατολικά του Ευφράτη.

tribune.gr



Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας