Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αυτοί είναι οι ANTIFA! Δείτε το βίντεο της ΝΤΡΟΠΗΣ...



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Οι αντιφασίστες στην Αμερική μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ έχουν πραγματικά ξεφύγει.


Ένα βίντεο στο Μπέρκλεϊ δείχνει πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση. 


Όπως θα δείτε, σε μια διαδήλωση υποστηρικτών του Αμερικανού προέδρου Ντόνλντ Τραμπ οι AntiFa αποφάσισαν να κάνουν αντι-διαδήλωση. 

Όταν οι αντι-φασίστες αποφάσισαν να κάνουν «ντου» στην πορεία η αστυνομία αποφάσισε να αποσυρθεί από την περιοχή και να αφήσει τα δύο στρατόπεδα να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα δύο στρατόπεδα να ξεκινήσουν να μάχονται μεταξύ τους και πολλοί οπαδοί της αντίφα να φάνε αρκετές ψιλές.

Δείτε το βίντεο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):



voicenews.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας