Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σήκωσαν Ασπίδα στο Αιγαίο απέναντι στα Τούρκικα F-16 …Οι Μαχητές του Αράξου!



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


«Οπλισμένα και τσαμπουκαλεμένα «και μπήκαν σήμερα τα Τούρκικα F-16 στο Βόρειο Αιγαίο αλλά τα βρήκαν μπαστούνια ,αφού τα Παλληκάρια από του Αράξου ,που ίσως είναι η ποιο δυνατή και σκληρή Μοίρα του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη δεν αστειεύονται!


Με το που μπήκαν τα Τούρκικα τα πήραν στο κατόπι και στην πρώτη Παραβίαση που επιχείρησαν ,ενεπλάκησαν αμέσως σε αερομαχία νότιο δυτικά της νήσου Λέσβου την 14:20 ,αναγκάζοντας τους Τούρκους να την κοπανήσουν ,που επανήλθαν όμως 5 λεπτά αργότερα αλλά και τότε έπεσε το ξύλο της αρκούδας ,αφού οι Μαχητές του Αράξου με τα αεροσκάφη τέταρτης γενιάς F-16 BLK 52 (Advanced). Δεν παίζοντα!



ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 20η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 2

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 1

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : –

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 2


ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
veteranos.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας