Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ στέλνει ξεκάθαρο ΜΗΝΥΜΑ: ΠΟΤΕ η Τουρκία στην ΕΥΡΩΠΗ...



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας, Joachim Herrmann, δήλωσε σε συνέντευξη ότι οι συνομιλίες σχετικά με την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να τερματιστούν αμέσως, κι όχι απλώς να σταματήσουν.

Την ίδια στιγμή ο Sonntag Herrmann, μέλος του κόμματος CDU δήλωσε στην Bild «Έχω απορρίψει έντονα την ένταξη στην ΕΕ για την Τουρκία. Είναι πλέον καιρός για την ΕΕ να τερματίσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Μην κάνετε παύση ή αναστολή. Να σταματήσει! Πρέπει να σταματήσουμε να γελοιοποιούμαστε: Δεν υπάρχουν κοινές προοπτικές με την Τουρκία του Ερντογάν».



Ο Norbert Roettgen, μέλος του CDU της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ και επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, προειδοποίησε επίσης ότι η αποτυχία να αντιμετωπιστούν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της Τουρκίας θα βλάψει πολύ την Ευρώπη: «Θα καταστρέψουμε την αξιοπιστία της Ευρώπης εάν δεν αντιδράσουμε στην απόφαση της Τουρκίας κατά της δημοκρατίας, κατά του κράτους δικαίου, κι αν συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ένταξη για μια χώρα με μια τέτοια κυβέρνηση και ένα τέτοιο σύνταγμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Sigmar Gabriel τον περασμένο μήνα, ο οποίος δήλωσε στο Der Spiegel ότι «Η Τουρκία είναι πλέον πιο μακριά από την ένταξη στην ΕΕ από ποτέ».

voicenews.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας