Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ! Η ΡΩΣΙΑ ετοιμάζει το μεγαλύτερο πυρηνικό υποβρύχιο...



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Το μεγαλύτερο πυρηνικό υποβρύχιο στον κόσμο ετοιμάζεται να παραλάβει το Ρωσικό ναυτικό, το οποίο θα ξεπεράσει ακόμη και το θρυλικό Ρωσικό υποβρύχιο Typhoon (βλ. φωτογραφία παραπάνω) που ήταν ο φόβος κι ο τρόμος του ΝΑΤΟ.


Το πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod θα γίνει το μεγαλύτερο υποβρύχιο στο ρωσικό ναυτικό, ανέφερε η ρωσική εφημερίδα Izvestia. Το μέγεθός του θα ξεπεράσει το βαρύ πυρηνικό Typhoon, που είναι σήμερα το μεγαλύτερο πυρηνικό υποβρύχιο σύμφωνα με τα παγκόσμια ρεκόρ Guinness.




Το νέο υποβρύχιο έχει σχεδιαστεί για να διεξάγει ερευνητικές αποστολές. Θα μεταφέρει μη επανδρωμένα οχήματα βαθέων υδάτων, καθώς και ειδικό επιστημονικό εξοπλισμό. Θα ασχολείται με τη μελέτη του πυθμένα της ρωσικής Αρκτικής, την αναζήτηση ορυκτών σε μεγάλα βάθη και την υποβρύχια επικοινωνία.


Η αναβάθμιση του υποβρυχίου θα ολοκληρωθεί το 2018. Αναμένεται να έχει μήκος έως και 184 μέτρα. Αυτό είναι 11 μέτρα μεγαλύτερο από το μεγαλύτερο πυρηνικό υποβρύχιο της Ρωσίας, το Typhoon.


Το Belgorod είναι εξοπλισμένο με 20 εκτοξευτές των μεγαλύτερων βαλλιστικών πυραύλων RSM-52, εκ των οποίων το καθένα έχει 10 πυρηνικές κεφαλές. Υπάρχουν έξι σωλήνες τορπιλών στο τόξο του υποβρυχίου, οι οποίοι μπορούν να πυροδοτήσουν τορπίλες και υποβρύχια βλήματα υψηλής ταχύτητας.
voicenews.gr





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας