Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ALERT! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ… Ο Σαλεμένος «Σουλτάνος» τους Έγραψε όλους στα Παλαιότερα…

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more




Και εμείς και οι υπόλοιποι Ευρώπαιοι συνεχίζουμε να του χαϊδεύουμε τα αυτιά…        



Μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής του του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν δεν προσήλθε στο επίσημο γεύμα με τους ξένους ηγέτες, στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ.

Για το λόγο αυτό ματαιώθηκαν όλες οι διμερείς συναντήσεις που είχαν προγραμματισθεί, ειδικότερα με πρωτοβουλία του Τούρκου Προέδρου με τον Έλληνα ομόλογό του, Προκόπη Παυλόπουλο, με το Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τον Πρόεδρο της Μολδαβίας Ιγκόρ Ντόντον και άλλους ξένους ηγέτες.





Στο γεύμα, αντί του Ρ.Τ. Ερντογάν, παρακάθησαν ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ωστόσο οι δύο ηγέτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες στο περιθώριο της Συνόδου, με τον Προκόπη Παυλόπουλο να αναφέρεται στον τελικό της Ευρωλίγκα και να λέει ότι περίμενε να στεφθεί ο Ολυμπιακός και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να του απαντά ότι «η Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ καλή».

Ο Ερντογάν επανέφερε την κουβέντα στη Φενέρ μετά την ομιλία του σέρβου αντιπροέδρου και ΥπΕξ Ίβιτσα Ντάτσιτς, σημειώνοντας ότι ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δυο σημαντικοί παίχτες είναι Σέρβοι και στρέφοντας το βλέμμα του προς τον Παυλόπουλο είπε: «Να μην στενοχωριέται ο πολύτιμός μου φίλος. Και ο Κώστας Σλούκας που είναι δικός τους, Έλληνας, είναι κι αυτός της Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρμπαχτσε έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης με μια ωραία συνεργασία. Κι ευχαριστώ πολύ γι΄ αυτό. Είμαστε περήφανοι. Μας χαροποιεί δε ειδικά το ότι όλα αυτά έγιναν με εξαιρετικό τρόπο στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι».
hellasforce.com

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας