Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ανάγκης η Μ. Βρετανία! Τριπλό ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα στο Λονδίνο...– Πυροβολισμοί και άνθρωποι σφαγμένοι στη Γέφυρα του Λονδίνου (VIDEOS) -Σύνδεση LIVE.

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ





Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Τρία τα χτυπήματα στο Λονδίνο – Πυροβολισμοί και άνθρωποι σφαγμένοι στη Γέφυρα του Λονδίνου




Συναγερμός έχει σημάνει για άλλη μια φορά στις Αρχές της Βρετανίας, καθώς πριν από λίγη ώρα στην γέφυρα του Λονδίνου ένα αμάξι "καβάλησε" το πεζοδρόμιο και παρέσυρε περίπου 20 ανθρώπους, με τις αρχές να φοβούνται ότι πρόκειται για άλλο ένα τρομοκρατικό χτύπημα.





Μάλιστα, μάρτυρες ανέφεραν στο Reuters ότι υπάρχουν πολίτες που είναι μαχαιρωμένοι στο λαιμό. Η επίθεση έγινε 12.30 π.μ. ώρα Ελλάδος και η Telegraph ανέφερε ότι τρεις άνδρες μαχαίρωναν κόσμο στο λαιμό, επιβεβαιώνοντας τα όσα αναφέρθηκαν και στο Reuters.





Η Βρετανική αστυνομία επιλέγει, όπως κάθε φορά, να μην δίνει πολλές πληροφορίες πριν καταλήξει σε σίγουρα συμπεράσματα. 






Πάντως η επίθεση είναι πιθανότατα από ισλαμιστές τρομοκράτες, καθώς η πρακτική αυτή έχει χρησιμοποιηθεί από τζιχαντιστές κατά κόρον.





Νέες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο σε αγορά του Λονδίνου, στην μεγαλύτερη αγορά τροφίμων της πόλεως (Borough Market), στην οποία έπεσαν πυροβολισμοί από τη Βρετανική αστυνομία.

Τέλος υπάρχει συναγερμός και για τρίτο περιστατικό στην περιοχή Vauxhall, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της Βρετανικής αστυνομίας.

Πλέον, ολόκληρο το Λονδίνο είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ η αστυνομία καλεί όλους τους πολίτες να κρυφτούν, να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, να κλειδωθούν στα σπίτια τους και να ενημερώσουν την αστυνομία για οτιδήποτε ύποπτο έχουν δει.

Δείτε παρακάτω ζωντανή εικόνα από το σημείο (εάν δεν έχετε εικόνα κάντε κλικ ΕΔΩ):




voicenews.gr
loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας