Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Είδηση ΒΟΜΒΑ για συλλαλητήριο και κυβέρνηση! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ θα έρθει;...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Επίθεση προς την κυβέρνηση αλλά και την κρατική τηλεόραση έκανε ο Κώστας Χρυσόγονος, ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, για την αντίδρασή τους απέναντι στο χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Χρυσόγονος μίλησε σήμερα στην εκπομπή Αταίριαστοι και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι φανερό ότι υπήρχε κυβερνητική εντολή προς την αστυνομία να εμφανιστεί μικρότερο το συλλαλητήριο», ενώ έκανε επίθεση για τη (μη) κάλυψη της συγκέντρωσης από την κρατική τηλεόραση λέγοντας πως «Δεν γίνεται να αγνοεί ένα τόσο σημαντικό γεγονός».

Θυμίζουμε βέβαια πως ο κ. Χρυσόγονος έχει συγκεκριμένο λόγο που κάνει επίθεση στην κυβέρνηση, καθώς έχει ιδρύσει κόμμα και θέλει να κάνει αντιπολίτευση.

Από την πλευρά της η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για τις επικρίσεις που δέχτηκε για τη μη κάλυψη της συγκεντρώσεως, όπου χαρακτήρισε ανθρώπινο... λάθος τη λάθος αναφορά στους συγκεντρωμένους.



Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΕΡΤ κάλυψε χθες και σήμερα ειδησεογραφικά το συλλαλητήριο, με εκτενή ρεπορτάζ που μετέδωσαν όλα τα δελτία και οι ενημερωτικές εκπομπές της, ακριβώς όπως γίνεται παγίως για την κάλυψη κάθε κινητοποίησης.

Ο χρόνος που διατέθηκε από την ΕΡΤ για το συγκεκριμένο θέμα ήταν σαφώς μεγαλύτερος από αυτόν που διέθεσαν τα ιδιωτικά κανάλια. Τα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου του αληθές έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί και είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Όσον αφορά σε κατηγορίες περί εσφαλμένης πληροφόρησης από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ σχετικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο, αυτό οφείλεται σε ένα – εμφανές για κάθε καλόπιστο – ανθρώπινο λάθος, το οποίο διορθώθηκε σε λίγα λεπτά. Το ίδιο δε λάθος έκαναν πολλές επίσημες ιστοσελίδες ιδιωτικών μέσων, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την ίδια πηγή με την ΕΡΤ. Παρότι βεβαίως η ΕΡΤ το διόρθωσε πρώτη, συγκεκριμένοι κύκλοι επιλέγουν για μία ακόμα φορά τη στοχοποίηση μόνο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

voicenews.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...