Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ινδία: Μαστιγώνουν Χριστιανούς στο όνομα του Αλλάχ!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!


facebook 
twitter





Στην πολυπληθή χώρα δεν είναι λίγες οι ισλαμικές ομάδες που εφαρμόζουν κανονικά τον νόμο της Σαρίας.


Στην επαρχία λοιπόν Ατσέ, ο ισλαμικός νόμος εφαρμόζεται εδώ και χρόνια για όλους, ακόμη και για τους Χριστιανούς, που δεν είναι φυσικά η πλειοψηφία αλλά υφίστανται τρομακτικά βασανιστήρια.

Ρεπορτάζ διεθνών Πρακτορείων αποκάλυψε την υπόθεση ενός Χριστιανού , του Jono Simbolon, ο οποίος και τον περασμένο Οκτώβριο καταδικάστηκε σε δημόσιο μαστίγωμα, μία...τιμωρία που είναι αρκετά διαδεδομένη και "κοινή" στον νόμο της σαρίας.

Μάλιστα η ίδιος ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας της επαρχίας Ατσέ παραδέχθηκε πως ο ανώτατος νόμος που ισχύει για ΟΛΟΥΣ είναι αυτός του Ισλάμ:

"Όποιος παραβιάσει τις αρχές του ισλαμικού νόμου τιμωρείται σύμφωνα με αυτόν. Αυτή είναι η αρχή μας".

Η....κατηγορία του νεαρού Χριστιανού και κατοίκου της επαρχίας ήταν η παράνομη (για το Ισλάμ) μεταφορά και χρήση αλκοόλ, κάτι που έπρεπε "στα μάτια του Αλλάχ" να τιμωρηθεί.

el.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...