Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ξέσπασμα Τσοχατζόπουλου μέσα από τη φυλακή! Επίθεση στον Γ. Παπανδρέου…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!


facebook 
twitter




Κατά πάντων στρέφεται με δήλωση του ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από την φυλακή. 


Το άλλοτε εμβληματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο για "παρανοϊκούς" που στοχεύουν την οικογένειά του ενώ στρέφεται και κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην δήλωσή του αναφέρει για μια ακόμα φορά πως η Βίκυ Σταμάτη είναι αθώα, και πως στήνεται μια νέα επικοινωνιακή «καταιγίδα» για να πλήξει την οικογένειά του.

Από τα πυρά του δεν ξεφεύγει ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο κατηγορεί για μεθόδευση «πολιτικών διώξεων» μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση

«Καταγγέλλω και προειδοποιώ ότι τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα πράκτορες-ψευδομάρτυρες,-παρανοϊκοί, να πρωτοστατούν, να συνωμοτούν, να σκευωρούν.

Επιχειρούν να στήσουν ξανά νέες πολιτικές διώξεις, όπως έγινε την άνοιξη του 2010, τότε που η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου προωθούσε σταθερά στο ΠΑΣΟΚ πολιτικές διώξεις εις βάρος της παντελώς αθώας γυναίκας μου, της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου, μάνας του ανήλικου, δεκάχρονου γιού μας και εμένα, πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας (1996-2001) και πρώην Υπουργό Ανάπτυξης (2001-2004).

Στοχεύουν εναντίον και εις βάρος της οικογένειας μας, της γυναίκας μου και του ανήλικου παιδιού μας, μέσα από μια νέα επικοινωνιακή «καταιγίδα» με υβριστές, συκοφάντες και λασπολόγους, και, μέσα από τα media, να «κατασκευάσουν» εκ νέου τη διαπόμπευση και τον διασυρμό, για την εξόντωση μας, στην κοινωνία μας, στην Ελλάδα, στους πολίτες, στο λαό μας!

Ζητώ η Πολιτεία μας σήμερα, το 2018, που από το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία, προσφέρει εγγυημένο δικαίωμα προστασίας στους πολίτες της και σε κάθε μάνα ανήλικου παιδιού να προσφέρει ασφάλεια και προστασία στη γυναίκα μου, στον ανήλικο γιό μου, στην οικογένεια μας.»

newsit.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...