Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η «σφ@λιάρα» που έφαγε ο Ερντογάν από τους Αμερικάνους (Βίντεο)






Όπως έγινε γνωστό, οι Αμερικάνοι σε συνεργασία με το Ελληνικό Υπουργείο Άμυνας,



έδωσαν το πράσινο φως για την αναβάθμιση των Ελληνικών f16.

Η ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ


Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 σε VIPER μετά την αποδοχή κατ´ αρχήν από την αμερικανική πλευρά του προγράμματος πληρωμών βάση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του ΥΕΘΑ.

Προσέξτε

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση πήγαινε από αναβολή σε αναβολή και η Ελλάδα που την χρειάζεται, είχε «απογοητευτεί».

Επομένως οι συγκυρίες δεν είναι τυχαίες, αφού σε μια εποχή που οι Τούρκοι κάνουν «ανοίγματα» προς την Ρωσία, οι αμερικάνοι αναβαθμίζουν τους εχθρούς των τούρκων (εμάς δηλαδή).

Η κουτοπονηριά του Ερντογάν αυτή την φορά δεν πέρασε και αυτό φυσικά συμφέρει την Ελλάδα. Με λίγα λόγια ο Σουλτάνος έφαγε πολύ μεγάλο άδειασμα από τον Aμερικανό ομολογό του.

Δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με τον αμερικανό πρέσβη Πάιατ, ο ίδιος ο τραμπ έδωσε εντολή να γίνει η αναβάθμιση των ελληνικών f16.

Η Ελλάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί προς όφελος της, την διγλωσσία του Ερντογάν που από την μία δηλώνει σταθερός σύμμαχος του ΝΑΤΟ και από την άλλη κλείνει συμφωνίες με τον Πούτιν.





Οι πισώπλατες μαχαιριές πληρώνονται κ.Ερντογάν και αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις.

Σε κάθε περίπτωση, όπως διαβάσατε και παραπάνω εμάς μας συμφέρει η πολιτική που ακολουθεί ο Ερντογάν ΑΛΛΑ:

Ανά πάσα στιγμή ο Τούρκος Πρόεδρος μπορεί να αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη του στον Πούτιν και τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για την Τουρκία!


el.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...