Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

F-35: Δεν δεχόμαστε τις απειλές της Ουάσινγκτον λεει το τουρκικό ΥΠΕΞ








Νέο διπλωματικό μπαϊράκι της Τουρκίας στο θέμα της παράδοσης των F-35 από τις ΗΠΑ.


Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ANADOLU το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, με το γνωστό -και έξω από τα διπλωματικά ήθη- ύφος αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Δεν δεχόμαστε την απειλητική γλώσσα των Ηνωμένων Πολιτειών" και μάλιστα τονίζει ότι: " Η παράδοση των μαχητικών F-35 θα γίνει στις 21 Ιουνίου όπως έχει προγραμματιστεί."

Όπως μετέδωσε το περασμένο Σάββατο, η τουρκική ιστοσελίδα savunmasanayist η Lockheed Martin έστειλε επιστολή στις Τουρκικές αρχές για να παραλάβουν το πρώτο μαχητικό πέμπτης γενιάς. 





Σύμφωνα με την επίσημη επιστολή που επικαλείται η τουρκική ιστοσελίδα, στην πρόσκληση της η Lockheed Martin, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η τελετή θα λάβει χώρα στη Lockheed Martin στο Fort Worth στις 21, Ιουνίου του 2018 για λογαριασμό της Δημοκρατία της Τουρκίας. Θα χαρούμε να σας δούμε στο πλευρό μας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης».

Δείτε το tweet



onalert.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...