Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ανατριχίλα! Όλα ξεκίνησαν από…

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Ο άνθρωπος που τον αποφεύγουν ΟΛΟΙ και ζει σαν ερημίτης.

Ένας άντρας με εκατοντάδες όγκους στο σώμα του έχει αναγκαστεί να ζει σε απομόνωση – γιατί οι άνθρωποι φοβούνται πως είναι μεταδοτικός.

Ο Ameer Ali από το Sehwan Sharif του Πακιστάν, είχε μικρούς όγκους στην κοιλιά και την πλάτη του από όταν ήταν παιδί.





Αλλά 7 χρόνια πριν, οι καλοήθεις όγκοι άρχισαν να απλώνονται στα πόδια, τα χέρια, τον λαιμό, το κεφάλι και το πρόσωπο και άρχισαν επίσης να μεγαλώνουν και σε μέγεθος.

Οι γιατροί πιστεύουν πως η 32χρονος πάσχει από μία σπάνια περίπτωση νευροϊνωμάτωσης, μία κατάσταση που προκαλεί την ανάπτυξη όγκων σε όλο το σώμα. Δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία.


Ο Mr Ali αναγκάστηκε να αφήσει την δουλειά του και το σπίτι του για να μην ντροπιάζει την οικογένειά του.

«Για να σώσω την οικογένειά μου από την ντροπή, αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι μου.

Αυτό όμως δεν άλλαξε τα πράγματα γιατί σύντομα οι γείτονες και οι φίλοι του άρχισαν να τον αγνοούν και τον ανάγκασαν να ζει ως ερημίτης.

Τελικά, η συνεχής ταπείνωση τον ανάγκασε να φύγει εντελώς από την πόλη. Ενώ δεν έβρισκε δουλειά με τίποτα, δέχτηκε μία κλήση από έναν ξάδερφό του που ζούσε σε ένα μικρό χωριό στο Nawabshah.

«Ευτυχώς, 4 μήνες πριν ξεκίνησα να δουλεύω ως ο βοσκός 30 γιδών με μισθό £16.»

«Με την βοήθεια του ξαδέρφου μου, μερικές φορές δουλεύω ως εργάτης σε οικοδομές για £2 τη μέρα.»


crashonline.gr

Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻